Home » Fitbit kunngjør nye klokker. De kommer på markedet til høsten

Fitbit kunngjør nye klokker. De kommer på markedet til høsten

by Catherine Monroe

Fitbit-merket vil ha nye enheter for salg i løpet av de kommende månedene. Dette er smartklokker og treningsbånd, Versa 4, Sense 2 og Inspire 3-modellene.

Fitbit Inspire 3 Band

Inspirer 3 er neste generasjons Fitbit helse- og treningssporer som hjelper deg å jobbe med deg selv og ditt velvære uten å bruke mye penger. Enheten lar deg enkelt spore nøkkelberegninger 24/7, for eksempel: aktivitet, puls, Drøm hvis stressnivå. Den kjennetegnes også av en lett og tynn kropp, en fargeberøringsskjerm og et tilstrekkelig batteri i 10 dager (avhengig av type bruk).

Det nye treningsbåndet gir innsikt i helse- og fysiske parametere til brukeren og forteller hva som kan gjøres for å nå høyere mål. i Fitbit-appen Treningsenheter, tips og nye utfordringer er tilgjengelig, som automatisk tilpasses brukeren. Du kan øke fremgangen din ved å bruke appen for blodsukker, hydrering, menstruasjonssyklus og ernæringssporing for å få omfattende innsikt i helsen din og holde deg motivert ved å koble sammen og utfordre venner og familie.

Mange takk Fitbit Premium Du får tilgang til verktøy som Daily Readiness, som forteller deg om kroppen din er klar for trening eller fortsatt trenger å hvile. I tillegg får du med et premium-abonnement tilgang til søvnvurdering og søvnprofil for å forbedre søvnkvaliteten din, samt en stresshåndteringsfunksjon for å overvåke effekten av stress på kroppen din. Fitbit Premium er også tilgjengelig over 1000 mindfulness-treninger og økter hvis en fullstendig beskrivelse av hvordan du har det – alt dette er tilgjengelig i Fitbit-appen.

Fitbit inspirere 3
Fitbit inspirere 3

Fitbit Inspire 3 tracker vanntett til en dybde på 50 meter og finnes i mange fargevarianter. For folk som ønsker å skille seg ut, finnes det også en rekke tilbehør som kan berike trackeren – mesh-stropper eller en klips (selges separat).

Inspire 3 har også en lys fargeskjerm for rask og praktisk visning av statistikken din, muligheten til å velge en farget urskive som matcher stilen vår, og den nye alltid-på-skjerm-funksjonen slik at skjermen starter når vi ser på enheten. (aktivering av denne funksjonen betyr omtrent 3 dagers batterilevetid).

Fitbit Sense 2 og Fitbit Versa 4 klokker

De nyeste Fitbit Smartwatches-modellene vers 4 og sans 2, setter helse og fitness først. De er basert på det nye systemet Fitbit operativsystem, er enkle å bruke og designet for å vise brukerne raskere hva som betyr mest for dem. De nye versjonene av enhetene er tynnere og lettere, så de burde sitte bedre på håndleddet hele døgnet. Knappen som nylig dukket opp på Versa 2 er tilbake, med en ny plassering som er lettere å få tilgang til under en treningsøkt.

De nye Fitbit-modellene holder deg oppdatert med de viktigste dataene hele døgnet Pulsovervåking og aktivitetssporingetter Sanntidsstatistikk. Starter fra Gå/løpe-deteksjongjennom søvnsporingfør for stressovervåking. Og alt på grunn av opptil seks dager med én batterilading.

FitbitSense 2
FitbitSense 2

Det er en god idé å bruke enheten før du legger deg for å dra nytte av avanserte søvnsporingsverktøy, inkludert vår nye Premium-funksjon. søvnprofil. Den bruker 10 beregninger for å vise hva slags søvnhode du er, finne nøkkelmønstre og hjelpe deg med å forbedre søvnkvaliteten. Stresshåndteringspoeng lar deg også se hvor godt brukerens kropp takler stress.

Versa 4 og Sense 2 er kompatibel med iOS og Android og fullpakket med smarte funksjoner, inkludert avanserte apper og tekstvarsler, varsler, smarte svar (bare Android) og mer. Dessuten kommer det snart i dem Tilgang til Google Maps og Google Wallet.

Versa 4 fokuserer på kondisjon. Velg mellom ca 40 treningsmoduser (mer enn det dobbelte av forrige tall), inkludert nye alternativer som HIIT, vektløfting, CrossFit og dans.

Fitbit Versa4
Fitbit Versa4

Sense 2 videreutvikler på sin side verktøyene for stresssporing. Dette er muliggjort av den nye sensoren kroppsreaksjon for sporing av kontinuerlig elektrodermal aktivitet (cEDA). Fitbit Sense 2 bruker parametere som hjertefrekvensvariasjoner og hudtemperatur for å hjelpe deg bedre å forstå når kroppen din opplever potensielle tegn på stress. Dette lar deg bli oppmerksom på potensielle stressfaktorer og utvikle en mestringspraksis for å bygge din motstandskraft over tid.

tilgjengelighet og pris

salg av enheten Fitbit inspirere 3 er i ferd med å flytte i september 2022. Prisen på armbåndet i Polen vil være 499 PLN. FitbitSense 2 og Fitbit Versa4 vil komme i salg denne høsten. Prisene på polske klokke er tilsvarende 1499 PLN og 1149 PLN.

Alle nye enheter er allerede i salg på nettsiden fitbit.com. Inkludert tilbys Gratis halvårlig Fitbit Premium-abonnement.

Utseende: Det vil ikke skrape. Nye Samsung-klokker med safirglass

Utseende: Garmin: Stor oppdatering og nye funksjoner for smartklokker og sykkeldatamaskiner

Bildekilde: Fitbit

Tekstkilde: Fitbit

You may also like

Leave a Comment