Home » Flere dårlige nyheter før kampen mot Sverige. «Han var ingen match for spillet» Polens landslag

Flere dårlige nyheter før kampen mot Sverige. «Han var ingen match for spillet» Polens landslag

by Erlend Loe

Det polske landslaget møter Sverige i en sluttspillkamp om opprykk til VM tirsdag i Qatar. Torsdag spilte polakkene sparringskamp med Skottland, der flere fotballspillere ble skadet. Personalsituasjonen er ikke den beste. Forestillingen til blant andre Bartosz Salamon og Arkadiusz Milik.

se videoen
En lang liste over Michniewiczs problemer. «Vi vil se ham med et skjelvende hjerte»

Borek ga ny informasjon om skadede spillere. «Under ingen omstendigheter»

Krzysztof Piąteks prestasjon er under et stort spørsmålstegn. Han avsluttet også kampen med en skade. Etter kampen så det ut til at han ikke ville være i stand til å gå på banen til kampen i Chorzów. Nå er prognosene litt mer optimistiske.

– Krzysiek har en spesiell bandasje på beinet. Planen er at han skal på trening på mandag. Hva er sannsynligheten for at denne planen vil fungere? Vi vil alle gjerne ha 100 %, men la oss holde oss til 50 %. Vi har over 48 timer igjen av spilletid. Personell for dette møtet må meldes innen midnatt mandag, så jeg tror at i tilfellet med Piątek og Żurkowski vil alt avgjøres til siste liten – sa talsmann for personell Jakub Kwiatkowski i et intervju med Sport.pl søndag.

Mateusz Borek ga ytterligere informasjon om dette emnet i programmet «Moc Futbolu» på sportskanalen. Ifølge journalisten er det «50-60 prosent sjanse for at Freitag blir med i troppen». Han hadde mye dårligere nyheter om den andre av spillerne ovenfor.

Bartosz Salamon reagerer på medieoppslag. «Synd at de er eventyr»

– Det virker på meg som at Szymon ¯urkowski ikke er helt involvert. Han er traumatisert og ikke spillbar i det hele tatt. Han trener ikke med laget. Etter min mening er det ingen sjanse for at ¯urkowski blir med i kamplaget – sa Borek. Vi vil minne deg på at Żurkowski har en strukket adduktormuskel.

Avgjørelsen om tilstedeværelsen av begge spillerne i laget bør tas på mandag. Tirsdag klokken 20.45 starter polakkene kampen om en plass i verdenscupen i Chorzów. Direkte dekning på Sport.pl og mobilapplikasjonen Sport.pl LIVE.

You may also like

Leave a Comment