Home » FlixBus og Stena Line: Den første direkte buss- og fergeforbindelsen fra Polen til Norge

FlixBus og Stena Line: Den første direkte buss- og fergeforbindelsen fra Polen til Norge

by Catherine Monroe

Stena Line har startet et samarbeid med FlixBus for å lansere den første direkte bussforbindelsen fra Polen til Norge med fergeoverfart fra Gdynia til Karlskrona. I går, 3. august, gikk den første turen på denne internasjonale bussruten N1202.

Bussruten N1202, som nettopp ble åpnet av FlixBus, forbinder sørlige og sentrale polske byer som Kraków, Katowice, Łódź, Toruń og Gdynia med Karlskrona i Sverige via en fergetjeneste som drives av Stena Line. Ruten inkluderer også stopp i de svenske byene Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås og Gøteborg og ender i den norske hovedstaden Oslo. Passasjerer har mulighet til å krysse Østersjøen komfortabelt og trygt, da bussbillettprisen inkluderer en fergetur med overnatting i lugar med bad. I tillegg kan sykler også fraktes med buss og ferge.

Vi er glade for å samarbeide med FlixBus for å utvikle denne forbindelsen. Vi håper at FlixBus-satsingen vil skape interesse blant reisende og dermed gi dem mulighet til å utvikle seg videre – sier Pedro CanchayaTravel Commercial Manager for Østersjøregionen i Stena Line.

Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for en enkel og bærekraftig reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene – over Østersjøen, til Sverige og Norge. Linjen vil operere året rundt, syv dager i uken i begge retninger.

rel (Stena Line)

You may also like

Leave a Comment