Home » Flyet lettet veldig raskt. Hva skjedde på Riga lufthavn på fredag?

Flyet lettet veldig raskt. Hva skjedde på Riga lufthavn på fredag?

by Thure Lindhardt

Illustrerende bilde.

Foto: Ieva Čīka / LETA

Representanter for Luftfartstilsynet (CAA) og Latvian Aviation Authority (LGS) bekreftet overfor LETA at et passasjerfly fra det norske flyselskapet «Norwegian» begynte å lande på Riga lufthavn fredag ​​da et forretningsfly fortsatt var på rullebanen.

Veselam


beboer spør: «Vil jeg være garantert overlevelse etter vaksinasjon?» ZVA-representanten, Popena, svarte

7 timer

Nyhetene

«Ok, ok, jeg innrømmer det, jeg innrømmer det.» Lukasjenko gir BBC et intervju om julingene mot migranter og demonstranter

5 timer

cocktail

Den latviske syngende japaneren Masaki Nakagawa og japaneren Naomi Yajima gratulerer Latvia med bursdagen deres med en veldig spesiell sang

14 timer

Les andre nyheter

CAA-talsmann Aivis Vincevs sa at CAA hadde mottatt en rapport fra LGS om at det hadde vært en hendelse der et forretningsfly hadde sporet av en taksebane og et Norwegian-fly landet.

Forretningsflyet er mindre og derfor tregere. Det ble mottatt et varsel om at avstanden mellom de to flyene var for kort slik at passasjerflyet hadde økt høyden igjen og kjørte en runde nummer to før landing.

ANDRE LES NÅ

LGS-representant Arnis Lapiņš opplyste til LETA at Norwegian-flyet som hadde fløyet fra Oslo hadde landet, men at det forrige flyet hadde ryddet rullebanen for sakte.

Han uttalte at i en slik situasjon ville avsenderen bli pålagt å klare flyet for den andre sirkelen, noe som ble gjort. Lapiņš understreket at i en slik situasjon var dette den vanlige handlingen, alt ble gjort i tide og ingenting var farlig.

Både Lapiņš og Vincevs understreket at situasjonen ikke var i nærheten av kollisjonen og at alt gikk i henhold til prosedyrene. LGS vil gjennomføre en intern undersøkelse i henhold til prosedyren, og CAA vil også vurdere situasjonen.

RELATERTE ARTIKLER

Passasjeren på flyet, som ønsket å være anonym, fortalte LETA at flyet hadde begynt å lande og at flyet lettet veldig raskt da det nærmet seg rullebanen. Piloten har opplyst at flyet har blitt tvunget til å «bane» og mer informasjon vil følge. Etter noen minutter meldte piloten at passasjerene ikke trengte å bekymre seg fordi et annet fly var på rullebanen, men nå får flyet lande.

Selv om startmanøveren var veldig rask, viste passasjerene i nærheten ingen tegn til panikk, sa passasjeren.

fag

You may also like

Leave a Comment