Home » Før EM skal det litauiske landslaget spille i turneringen i Latvia og konkurrere to ganger med islendingene

Før EM skal det litauiske landslaget spille i turneringen i Latvia og konkurrere to ganger med islendingene

by Erlend Loe
FOTO: rankinis.lt

Det litauiske herrelaget i håndball har annonsert en plan for å forberede seg til EM i 2022. Håndverkerne i landet vårt, som vender tilbake til håndballeliten, vil starte forberedelsene i de siste dagene av desember.

De første håndballspillerne kommer til leiren i Vilnius 26. desember, men landslaget til landet vårt tar ikke lang tid i Vilnius og spiller kontrollkamp i Latvia dagen etter.

En turnering med 4 lag vil finne sted i Riga, der i tillegg til det litauiske og det latviske landslaget, også Hviterussland og Estland skal konkurrere. På konkurransens første dag møter vårt lands håndballspillere latviere, og på den andre dagen vinneren av det estisk-hviterussiske paret.

Landslagets hovedtrener Mindaugas Andriuška uttalte at disse to kontrollkampene skulle være med på å bestemme den endelige sammensetningen av laget og i løpet av disse kampene kunne reservespillere få flere sjanser.

Det litauiske landslaget kommer tilbake fra Latvia 29. desember og møtes igjen i Vilnius 2. januar. Da kommer de gjenværende håndballspillerne med på laget, som ikke lenger kan være i klubbene i slutten av desember.

Landslaget skal trene i Litauen frem til 6. januar, deretter venter en tur til Island. Der fortsetter landslagsspillerne sine forberedelser til EM og skal spille to kontrollkamper med landslaget i dette landet, som også forbereder seg til mesterskapet.

Det litauiske herrelaget i håndball kommer til Košice 11. januar og skal to dager senere konkurrere med russiske håndballspillere i den første kampen i europamesterskapet. I tillegg til det russiske landslaget, står den litauiske gruppen også overfor en konfrontasjon med det slovakiske og norske landslaget.

rankinis.lt

You may also like

Leave a Comment