Home » For en svensk katastrofe. Diskreditere. Skam Haaland og Norge på fotball

For en svensk katastrofe. Diskreditere. Skam Haaland og Norge på fotball

Avdeling B-kamper tirsdag Folkeforbundet de var veldig interessante. I gruppe 1 og 4 sto fortsatt skjebnen med opprykk og nedrykk til serie C. Som skjebnen ville, spilte lagene som hadde kjempet om de nevnte målene mot hverandre i siste runde. Det var ingen mangel på følelser på fire stadioner spredt over det gamle kontinentet.

se videoen
Robert Lewandowski vurderer det polske landslaget: vi bør tenke på det

Beslutninger ble tatt i avdeling B i Folkeforbundet. Svenskenes skam og forfall. Nordmennene mislyktes

I gruppe 1 kjempet Skottland og Ukraina om opprykk til divisjon A. Inn i tirsdagens kamp var Islanders to poeng foran på toppen av tabellen, og uavgjort var nok til at de kom videre. I det avgjørende spillet bør våre østlige naboer teoretisk gis preferanse, da de offisielt spilte rollen som vert. Det er imidlertid vanskelig å snakke om hjemmefordel siden kampen fant sted på Cracovia Stadium i Kraków. Denne kampen var veldig jevn fra start til slutt. Men vi så ikke målene. Lagene delte poengene og det var skottene som beholdt førsteplassen i gruppen og opprykk til divisjon A.

Neymars store øyeblikk. Han er bare ett skritt unna å slå Peles rekord [WIDEO]

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

I den andre kampen i denne gruppen møtte Irland og Armenia hverandre og kjempet for å holde seg oppe. Islanders hadde en poengledelse før første fløyte. Tirsdag brukte de støtten fra tribunen og tok ledelsen 2-0. John Egan og Michael Obafemi scoret målene. Da det så ut til at seieren skulle gå til irene, utlignet Armenia på bare to minutter. I det 71. minutt scoret Artak Dashyan et kontaktmål. Kort tid etter scoret også Eduard Spertsyan. Det kom imidlertid ikke flere besøkende. På stoppetid ga dommeren vertene en straffe, som Robbie Brady selvsikkert omsatte. Irland vant til slutt 3-2 og forblir i divisjon B.

Det var like interessant i gruppe 4. Norge og Serbia kjempet også om opprykk her, med 10 poeng hver før den direkte duellen. Erling Haland og kollegene var imidlertid i ledelsen da de var bedre i junis bortekamp mot serberne (1-0). Denne gangen var rollene byttet om. I det 42. minutt ga Juventus-stjernen Dusan Vlahivić laget ledelsen. Serbia gikk til pause med 1-0 ledelse. Spissen scoret i andre omgang Fulham, Aleksandar Mitrovic og det ble 2-0. Nordmennene kunne ikke effektivt true konkurrentens mål, selv om de hadde nevnte Erling Haaland eller Alexander Sorloth i angrep. Serberne spilte bedre og vant fortjent 2-0, og sikret opprykk til en høyere divisjon. Nordmennene må svelge nederlagets bitterhet.

Sverige og Slovenia kjempet om ytterligere plasseringer i gruppe 4. Våre nylige utfordrere fra sluttspillet i verdenscupen i denne utgaven av Nations League gjør det ekstremt dårlig. De klarte kun å vinne 2-0 i en bortekamp mot Slovenia i åpningen av konkurransen. Etter det tapte de alle de gjenværende kampene. Før siste runde lå svenskene på sisteplass med tre poeng, men hadde fortsatt en sjanse til å holde seg i live. De tapte et poeng til slovenerne nevnt ovenfor. Så kampen i Solna avgjorde alt. Dette ble startet bedre av gjestene. I det 28. minutt ledet slovenerne mot Benjamin Sesko. Kort tid før pause utlignet imidlertid svenskene gjennom mål fra Emil Forsberg. I andre omgang gjorde vertene alt de kunne for å score. De dominerte sine rivaler og holdt ballen i over 70 prosent av kampen, men senere angrep viste seg å være ineffektive. Svenskene spilte kun 1-1 mot Slovenia og kan snakke om en stor skam. De holdt alle trumfene i egne hender, men rykker ned til C-divisjonen.

Minst spent var gruppe 2, som også avsluttet konkurransen tirsdag. Israel hadde allerede avansert. På den annen side var Island og Albania sikre, som på grunn av utestengelsen av Russland bare kjempet om hvem som skulle ta en høyere plass bak israelernes rygg. Allerede i det 11. minutt så Aron Gunnarsson det røde kortet for en dum felling. Albanerne utnyttet kampen og tok ledelsen i det 35. minutt. Målet ble scoret av Ermir Lenjani. Det sto 1-0 nesten helt til kampslutt. I det sjuende minuttet av tilleggstid klarte islendingene uventet å utligne. Målet ble scoret av Mikael Anderson. Det var et ekstremt verdifullt mål for laget fra nord Europafordi det garanterte hennes andreplass i gruppen og prestisje.