Home » Forbrytelser i Auschwitz. Den angivelige nordmannen er allerede i Polen – nyheter

Forbrytelser i Auschwitz. Den angivelige nordmannen er allerede i Polen – nyheter

by Gabriel Scott

Meldingen er informativ og er i samsvar med den juridiske forpliktelsen som følger av EU-parlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av enkeltpersoner med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri flyt av data og opphevelse av direktiv 95/46/EF. Det krever ingen handling fra din side.

Damer og herrer!

portal www.radiobielsko.pl samler ikke automatisk inn noen personlige data når du surfer på innholdet på nettstedet. Imidlertid er levering av slike data nødvendig i visse tilfeller:

 • legge ut en annonse på nettsiden vår,
 • Vilje til å motta en faktura for betalingen (f.eks. varsel),
 • Vilje til å motta en premie i en konkurranse eller antennespill, for eksempel be om konsert med en blomst – for å levere blomster til den angitte adressen.

Han er administrator for personopplysninger Radio BIELSKO Sp. z oo med registrert kontor i Bielsko-Biała (43-309 Bielsko-Biała, ul. Olszówka 62).

For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: [email protected]ringe telefonnummeret 338 222 555 eller skriv til: Radio Bielitz sp. z oo, 43-309 Bielsko-Biała, ul. Olszówka 62.

Dine personopplysninger behandles fordi de er nødvendige for å utføre en kontrakt, kjøpe, bestride eller svare på en kommersiell forespørsel, samt for regnskaps- og skatteformål. Vi behandler også personopplysninger basert på en legitim interesse Radio BIELSKO Sp. z oo med registrert kontor i Bielsko-Biała, 43-309 Bielsko-Biała, ul. Olszówka 62som er:

 • sikre riktig ettersalgsservice,
 • sikre sikkerheten til tjenestene vi leverer,
 • Behandling av dine henvendelser, spesielt til kundeservice og via kontaktskjemaet, forutsatt at disse ikke er direkte relatert til oppfyllelsen av kontrakten,
 • Inkasso, gjennomføring av domstol, voldgift og forliksbehandling,
 • Oppbevaring av data for arkiveringsformål og sikring av ansvarlighet (som demonstrerer overholdelse av våre juridiske forpliktelser).

Vi behandler ikke personopplysninger for automatiserte beslutninger, inkludert profilering.

Det er frivillig å oppgi kontaktinformasjon, men en forutsetning for inngåelse av kontrakt eller levering av tjenester. Unnlatelse av å oppgi disse dataene gjør det umulig å konkludere og utføre tjenester. Ved å inngå en kontrakt med administratoren samtykker du til at han behandler personopplysninger.

Der det kreves av loven, kan vi kreve at du oppgir tilleggsinformasjon som er nødvendig for eksempel av regnskapsmessige eller skattemessige årsaker. I alle andre henseender er utlevering av data frivillig.

Vi garanterer oppfyllelse av alle rettigheter i henhold til personvernforordningen, dvs. rett til informasjon om dine data, retting, begrensning av behandling og sletting av data, rett til overføring og rett til å protestere mot behandling av personopplysninger. I tillegg kan du når som helst be om fjerning av dine personopplysninger fra databasen vår eller sende inn en klage knyttet til behandlingen av dine personopplysninger av oss til tilsynsmyndigheten, dvs. presidenten for kontoret for beskyttelse av personopplysninger.

Selskapet videreformidler som regel ingen personopplysninger om kunder. Mottakere av personopplysninger er kun budfirmaer som betjener administratoren, eksterne regnskapstjenester og elektroniske betalingstjenester dersom dette er nødvendig for gjennomføring av kontrakt, salg eller kjøp.

Selskapet lagrer personopplysninger knyttet til gjennomføringen av en transaksjon, kontrakt eller forespørsel i den tiden som er nødvendig for å gjennomføre en bestemt transaksjon, kontrakt eller forespørsel, inntil 3 år. Samtidig lagrer vi data for ansvarlighetsformål for den perioden selskapet er forpliktet til å oppbevare data eller dokumenter som inneholder dem for å dokumentere oppfyllelsen av lovkrav, inkludert for å muliggjøre kontroll av oppfyllelsen av myndighetene (f.eks. maksimalt 6 år).

Du har rett til informasjon om dataene dine samt rett til retting, sletting, begrensning av behandling, rett til dataportabilitet, rett til å protestere, rett til å tilbakekalle ditt samtykke når som helst, uten å påvirke lovligheten av behandling som har funnet sted Grunnlaget for samtykket før det trekkes tilbake.

Du har rett til å sende inn en klage til PUODO dersom du mener at behandlingen av personopplysninger bryter med bestemmelsene i personvernforordningen av 27. april 2016.

Personopplysninger vil ikke bli overført utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.

Informasjonskapsler (informasjonskapsler) og web beacons

Vi forbeholder oss retten til å bruke informasjonskapselfiler (cookies) og såkalt session storage. Disse filene er lagret på datamaskinen din. Du er vant til:

 • Justere innholdet på nettsiden til brukerens preferanser og optimalisere bruken av nettsider;
 • Vedlikeholde brukerens sesjon på nettstedet (etter innlogging), takket være at brukeren ikke trenger å skrive inn brukernavnet og passordet på nytt på hver underside av nettstedet.

Nettlesere og noen brannmurer lar deg deaktivere eller begrense informasjonskapsler og beacons for alle eller bare utvalgte nettsteder. Deaktivering av informasjonskapsler og beacons kan imidlertid forhindre at nettstedet vårt fungerer som det skal.

Moderne nettlesere lar deg bla gjennom besøkte nettsteder «privat modus (inkognito)», som vanligvis betyr at alle besøkte nettsteder ikke lagres i nettleserens lokale historikk og de nedlastede informasjonskapslene slettes etter at du slutter å jobbe med nettleseren. En detaljert beskrivelse av «privat modus» finner du i nettleserens hjelp.

Deaktiver «informasjonskapsler» i de vanligste nettleserne:

Google Chrome
Klikk på menyen (øverst til høyre), kategorien Innstillinger > Vis avanserte innstillinger. I Personvern-delen klikker du på Innholdsinnstillinger-knappen. I delen «Cookies» kan du endre følgende informasjonskapselinnstillinger:

 • slett informasjonskapsler,
 • blokkere informasjonskapsler som standard,
 • tillat informasjonskapsler som standard,
 • Standard oppbevaring av informasjonskapsler og nettstedsdata til nettleseren lukkes
 • Angi unntak for informasjonskapsler fra bestemte nettsteder eller domener

Mozilla Firefox
Fra nettlesermenyen: Verktøy > Alternativer > Personvern. Aktiver Firefox-programmet: avmerkingsboksen «vil bruke brukerinnstillinger». Informasjonskapsler bestemmes ved å velge punktet Godta informasjonskapsler – eller ikke.

Opera
Fra nettlesermenyen: Verktøy > Innstillinger > Avansert. Informasjonskapsler bestemmes ved å velge – eller ikke – elementet informasjonskapsler.

safari
I Safari-rullegardinmenyen må du velge Innstillinger og klikke på sikkerhetsikonet.
Her velger du sikkerhetsnivå i området «Godta informasjonskapsler».

Facebook

Ved å besøke fansiden vår på www.facebook.com, samtykker du til behandlingen av dataene dine av Facebook Ireland Ltd. til, hvis databeskyttelseserklæring kan nås under lenken: https://www.facebook.com/about/privacy/update. Prinsippene for felles håndtering av personopplysninger finner du her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

vennlig hilsen
Radio BIELSKO Sp. z o.o

You may also like

Leave a Comment