Home » Forhåndssalget av den nye iPhone 13 har startet i Litauen: både de billigste og de dyreste prisene er annonsert

Forhåndssalget av den nye iPhone 13 har startet i Litauen: både de billigste og de dyreste prisene er annonsert

by Thure Lindhardt

«Årets nye iPhone 13 er mer begrenset enn noen gang. Med oppstart av forhåndssalg i USA er leveringstidene for Pro- og Pro Max-modellene utsatt til november på grunn av stor etterspørsel. Apple-fans i Litauen som har bestemt seg for å fornye smarttelefonen sin bør derfor skynde seg slik at de ikke trenger å vente lenge med å kjøpe, sier Aurimas Karnejevas, Telia Equipment Manager.

Mobiloperatøren Tele2 har også annonsert at de vil ta imot forhåndsbestillinger av iPhone 13. Ønsker du å være den første til å kjøpe smarte, kan du registrere deg i operatørens nettbutikk.

«Kunder ønsker alltid å prøve ut ny teknologi så raskt som mulig. Derfor fokuserer vi på å møte dette behovet her og nå. Vi er glade for å kunne tilby deg muligheten til å forhåndsbestille nye flaggskip, sier Petras Masiulis, Tele2-sjef for Litauen og de baltiske statene.

Pre-flaggskiphandelen vil finne sted fra 1. oktober. 00:01 til og med 7. oktober. 23:59 I operatørens nettbutikk kan du velge mellom 4 Apple-flaggskip: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

Bitė Lietuva har også begynt å selge de nyeste Apple-produktene.

Salget av de etterlengtede smartenhetene på Bitė startet ved midnatt fredag. De første kjøperne får telefonene om en uke – fra 8. oktober. Vi oppfordrer tilhengere av Apple-enheter umiddelbart – etterspørselen etter de etterlengtede flaggskipene er virkelig stor,» kommenterte Jaunius Špakauskas, Head of Corporate Communications i Bitė Lietuva.

Smarttelefonene i iPhone 13-serien vil nå de første kjøperne i Litauen fra 8. oktober. Dersom de ikke er utsolgt på forhånd, bør de dukke opp i utstillingslokalene samme dag.

Ifølge Telia starter prisene for iPhone 13 i Litauen på 919 euro, iPhone 13 Pro fra 1.179 euro, iPhone 13 Pro Max fra 1.279 euro og iPhone 13 Mini fra 819 euro.iPhone 13

Alle nye flaggskip vil være tilgjengelige med 128 GB, 256 GB eller 512 GB intern lagring og ytterligere 1 TB for iPhone Pro og iPhone Pro Max.

Ifølge operatøren Tele2 ligger prisene på nye telefoner i butikk mellom 819 euro og 1.859 euro, avhengig av modell og intern lagringskapasitet.

Prisene for iPhone 13 mini starter på 819 euro hver, iPhone 13 – fra 919 euro, iPhone 13 Pro – fra 1179 euro og iPhone 13 Pro Max – 1279 euro.

Alle iPhones kjører på de ultraraske Apple A15 Bionic-prosessorene, har betydelig lengre batterilevetid, oppdaterte kameraer og en kinomodus som du kan ta portretter med. IPhone 13 Pro-modeller bruker splitter nye LTPO-skjermer med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz og er også tilgjengelige med en enorm intern lagring på 1 terabyte.

Det har allerede blitt annonsert at de nyeste iPhone 13-telefonmodellene iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 mini vil bli solgt i Litauen av alle store kommunikasjonsleverandører – Telia, Bitė, Tele2.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment