Home » Forlater Erling Haaland Manchester City i vinter? Et merkelig tilbud!

Forlater Erling Haaland Manchester City i vinter? Et merkelig tilbud!

by Erlend Loe

12. november spilte Manchester City sin siste kamp i Premier League foran det kommende verdensmesterskapet i Qatar. Spillerne som returnerer til de engelske banene fra verdenscupen vil tidligst dukke opp 20. desember under møtet med Liverpool som en del av 4. runde i Carabao Cup.

SE OGSÅ: Academy-stjernen i Manchester City lurte på Manchester United og henvendte seg til Cristiano Ronaldo!

Totalt seksten City-førstelagsspillere forlot klubben for å representere landene sine i verdens største fotballturnering. Ikke i denne gruppen var Haaland, hvis landslag fra Norge ikke kunne kvalifisere seg til VM.

At nordmannen får nesten en måneds pause fra store fotballkamper avgjort for en klubb fra en lavere liga. Et dristig bud ble utarbeidet av Ashton United FC, som spiller i den sjette engelske divisjonen. Det meldte klubben fra British National League North offisielt mandag.

«Ashton United bekrefter at klubben har gitt et 28-dagers lånetilbud på Manchester City-spissen Erling Haaland. Siden de nåværende Premier League-mesterne ikke vil spille en kamp før i slutten av desember på grunn av FIFA World Cup 2022.» «Robins» har kontaktet laget vårt. Naboer på Etihad for å holde Haaland i form siden han ikke vil være involvert i verdenscupen i Qatar, har det blitt rapportert.

Klubbens uttalelse inkluderte også Ashton United-manager Michael Cleggs kommentar til lånet etter et 2-0-tap mot Gainsborough Trinity lørdag ettermiddag.

City spiller ikke og vi ønsker å hjelpe ved å holde Erling i form. Det er mer fornuftig enn å spille golf i seks uker. «Vi tror han vil passe godt for oss og vil passe godt inn i dynamikken til laget vårt,» sa Clegg.

Haaland forventes å returnere til Manchester-treningen i begynnelsen av desember. Hovedtrener Pep Guardiola og resten av hans førstelagsspillere vil deretter gjennomføre en treningsleir i Abu Dhabi som vil inkludere et møte med klubbeier Sheikh Mansour.

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment