Home » Først Kypros, nå Norge. Polske hoppere forbereder seg til sesongen

Først Kypros, nå Norge. Polske hoppere forbereder seg til sesongen

by Erlend Loe

– Den siste tiden har jeg vært å se på flere objekter og sjekket værmeldinger. Det viste seg at Lillehammer ville være det beste alternativet. Begge åsene, normale og store, er dekket av snø og den kommende uken lover det å bli skikkelig frost der. Vi flyr til Norge søndag kveld. «Vi vil bli der til fredag ​​og dra nytte av det vinterlige været,» sa Thurnbichler, ifølge det polske skiforbundet.

Det polske landslaget tilbrakte forrige uke på Kypros.

SE OGSÅ: Vi kjenner oppstillingen av polske hoppere til verdenscupstevnet i Ruka

– Målet med treningsleiren var høyeffektiv trening og regenerering. En skikkelig anstrengende periode med forberedelser til vinteren ligger bak oss. I det siste har vi kommet ned fra treningsbelastningene med full oppmerksomhet for nå å nå den fysiske toppen. Mandag og fredag ​​ble spillerne testet på en dynamometrisk plattform. Vi har sett virkelig lovende verdier, noen av dem til og med de beste siden vi begynte å jobbe sammen. «Jeg har grunn til å være fornøyd,» understreket den østerrikske treneren.

– Stemningen i laget er veldig god. På Kypros ble vi ledsaget av våre familier, noe som var en ny idé for oss. Det handler om det sosiale aspektet ved regenerering. Hvilken bedre måte å komme seg på enn å ha dine kjære ved din side og tilbringe kvalitetstid med dem etter trening? Jeg tror dette er den beste måten. Vi planla det ikke, men mens jeg var på Kypros så jeg lagånden utvikle seg. Alle var nær hverandre og styrket båndet. «Jeg er glad for at denne treningsleiren fant sted,» la han til.

Dawid Kubacki manglet imidlertid fra Kypros. Den beste polske hopperen fra den siste utgaven av verdenscupen tilbrakte sine siste dager i hjemlandet.

– Han bestemte seg for å bli hjemme med familien og trene lokalt og iverksatte en lignende plan. Han trente i Podhale under ledelse av Wojciech Topor og Zbigniew Klimowski og var derfor i utmerkede hender. Testen på plattformen ga ham det beste resultatet i år, så han var godt forberedt, sa Thurnbichler.

For noen dager siden bestemte treneren at Polen skal være representert på konkurransen i Ruka (24.-26. november) – som åpner den nye verdenscupsesongen – av: Kubacki, Kamil Stoch, Piotr Żyła, Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł.

MC, PAP

You may also like

Leave a Comment