Home » Forstått. Sjekk ut Kubackis siste plass i verdenscupen

Forstått. Sjekk ut Kubackis siste plass i verdenscupen

by Gunnar Garfors


Pressemateriell / COS / Paweł Skraba / På bildet: Dawid Kubacki

hk


Anze Lanisek utnyttet Dawid Kubackis fravær og klatret opp på pallen i den samlede verdenscupstillingen. Alt er klart der.

Før den første konkurransen i Planica var Dawid Kubacki tredje i den samlede verdenscupstillingen og hadde en ledelse på 73 poeng over fjerdeplasserte Anze Lanisk. Men på grunn av konas helseproblemer, bestemte polakken seg for ikke å dukke opp i Slovenia, og Lanisk hadde en sjanse til å avslutte sesongen 2022/23 på pallen.

– Det er veldig vanskelig for meg å snakke om det. Det er tydelig at alle vil være blant de tre beste. På den annen side fortjente David en plass på pallen. For meg vil han alltid være sesongens andre hopper. Han viste mental og fysisk styrke. Jeg ønsker ham alt godt – sa Lanisek på TVP Sport.

I singelserien singelkonkurranse lørdag tok Lanisek andreplassen. Med det klatret han på «Generalki»-pallen, noe som også betyr at Kubacki avslutter sesongen på en fjerdeplass.

Piotr Żyła er alltid sjette og Kamil Stoch 14. Den siste konkurransen i verdensmesterskapet 2022/23 finner sted på søndag.

Totalscore for verdensmesterskapet 2022/23


Les også: Hula sier hva han ville endret om å hoppe. «Det irriterte meg»

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Her er hvordan argentinske fotballspillere hadde det gøy. Messi var der også

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment