Home » Fortnite samarbeider med motemerket Balenciaga | esport

Fortnite samarbeider med motemerket Balenciaga | esport

by Thure Lindhardt

Fortnite-utvikleren Epic Games har annonsert et samarbeid med motemerket Balenciaga på sin nettside. I tillegg til skinn og noen få andre gjenstander i spillet, inkluderer samarbeidet også en aktuell Fortnite-kolleksjon fra Balenciaga.
Fra og med i morgen kan Fortnite-spillere bevise sin motefølelse i spillet med skall designet av Balenciaga. For eksempel har de kjente spillbare karakterene Ramirez og Doggo fått et nytt Balenciaga-antrekk. I tillegg har det spanske motehuset redesignet en rekke andre varer, blant annet noen ryggsekker som «back bling», og den velkjente hakken er nå også tilgjengelig i sneaker-form.

Fans kan også se frem til å jobbe sammen utenfor spillet. Balenciaga designet en ekte Fortnite-linje. Den nye samlingen er nå tilgjengelig online, men den vil absolutt ikke være av interesse for alle Fortnite-fans. Motemerket bruker sine vanlige «eksklusive» priser.

Samarbeid

Balenciaga er ikke det første luksusmerket som samarbeider med Fortnite. Den italienske supersportsbilprodusenten Ferrari har også klart å finne spillet, slik at spillerne nå kan bevege seg rundt på øya i en ekte Ferrari 296 GTB.

I tillegg jobber spillet jevnlig med store navn innen underholdnings- og sportsbransjen. For ikke så lenge siden ble for eksempel en Ariana Grande-konsert omtalt i spillet, og nylig ble en av tidenes beste basketballspillere, LeBron James, også lagt til som en spillbar karakter.

Sjekk ut våre esport-videoer:

You may also like

Leave a Comment