Home » Fortuna 1 Liga: Puszcza Niepolomice – Wisla Kraków. TV-sending og nettstrøm

Fortuna 1 Liga: Puszcza Niepolomice – Wisla Kraków. TV-sending og nettstrøm

by Erlend Loe

I den mest interessante kampen i den 26. runden av Fortuna 1 League vil Puszcza Niepołomice spille mot Wisła Kraków. Vertene ønsker å bryte etter to kamper uten seier. Kraków har vunnet de fire siste kampene og er favoritter i denne konfrontasjonen. TV-sending og nettstrøm av spillet Puszcza Niepołomice – Wisła Kraków i Polsat Sport Extra og Polsat Box Go.

Niepołomice-skogen kan ikke beskrive de siste ukene som vellykkede. Tomasz Tułaczs lag har vunnet bare én gang på sine seks siste kamper, ŁKS Łódź 1-0. Vertene er femte på tabellen, fem poeng bak sin nærmeste rival. Wisła Kraków fullfører Fortuna 1 Liga-pallen med et tap på seks «poeng» mot ŁKS Łódź.

SE OGSÅ: Erling Haaland spilleklar. Vi vet nordmannens hjemkomstdato

Radoslaw Sobolewskis spillere har gjort det veldig bra i det siste. De har vunnet sine fire siste kamper og har vært ubeseiret i ligaen siden begynnelsen av november. Så tapte de for Górnik Łęczna for siste gang. Så på offisielle møter snublet de bare én gang – med Motor Lublin i Fortuna Cup i Polen.

De to lagene har allerede møtt hverandre to ganger denne sesongen. I seriekampen på høsten var Puszcza Niepołomice bedre og vant 3-2. I den hjemlige cupen ble Wisła Kraków forfremmet på straffe.

Overføring av spillet Puszcza Niepołomice – Wisła Kraków i Polsat Sport Extra og Polsat Box Go. Begynner klokken 17.20

DK, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment