Home » Fra folk til folk på MDK i Andrychów

Fra folk til folk på MDK i Andrychów

by Connie Nielsen

Veldedighetsarrangement for Oliwierek i Andrychów.

Lørdag (29. oktober) vil det skje mye i det kommunale kultursenteret i Andrychów. Som en del av prosjektet «Av folk for folk» er det et konsertnyttearrangement. Målet er ett: samle inn donasjoner for å hjelpe lille Oliwierek fra Wadowice. Gutten har SMA og trenger dyr genterapi som koster PLN 10 millioner. Dessverre «fikk» ikke barnet statlig refusjon for denne terapien.

Musikkband vil opptre på MDK i Andrychów på lørdag: The Barflies, Max Corner Crew, Taint, Napad (Norge), Gutek, Michał Stawiński Oberschlesien (finalister i det populære Must be The Music-programmet).

Billetter til dette arrangementet selges i form av donasjoner, 20 PLN hver. Hendelsene varer ut i nattetimene. Det er ledsaget av flere attraksjoner: messer, auksjoner, etc.

Foto: WB

Utgiverne av mamNewsa.pl er ikke ansvarlige for innholdet i Internett-brukeres kommentarer. Ta gjerne en kultursamtale og følg portalens forskrifter. Innlegg som ikke er i samsvar med regelverket vil bli fjernet. Ved å legge til en kommentar godtar du vilkårene i forskriften. Ved problemer med funksjonen til portalen, funksjonsfeil, kommentarer, feilrapporter, vennligst kontakt: [email protected]

You may also like

Leave a Comment