Home » Fra Norge til Premier League. Første overgang Wisła Płock Football

Fra Norge til Premier League. Første overgang Wisła Płock Football

by Peter Østbye

Wisła Płock hadde en meget vellykket første del av Ekstraklasa-sesongen. Klubben, administrert av Pavol Stano, har spilt i toppklassen lenge og ligger for øyeblikket på femteplass med 28 poeng etter 17 kamper. Leder er Raków Częstochowa med 41 poeng, 13 poeng mer enn laget fra Płock. Wisła har startet sin aktivitet på overgangsmarkedet og begynner å styrke seg foran andre halvdel av sesongen.

se videoen
Kwiatkowski sier farvel til Michniewicz: Vi ønsker ikke å gå i detalj

Den første overføringen fra Wisła Płock. Klubben lånte ungdomsrepresentanten til Polen

Wisła Płock gjorde den første overgangen i vintervinduet. Klubben fra Wielkopolska informerte om lånet av Paweł Chrupałło fra norske Rosenborg Trondheim. Midtbanespilleren spiller i Wisła til slutten av desember 2023, klubben har en forkjøpsmulighet. – Vi er glade for at vi klarte å få enda en polsk ungdomsrepresentant. Paweł er en spiller som kan spille som lateral midtbanespiller og som pendel, og det er disse posisjonene vi ønsket å styrke i vinterens overgangsvindu – sa Paweł Magdoń, Wisła Płocks sportsdirektør.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Paweł Chrupałła startet sin karriere ved Śląsk Wrocław Academy, men har kun spilt i Norge siden 2018. Midtbanespilleren var på lån fra Rosenborg til Kristiansund fra august til desember 2022 – i løpet av den tiden spilte han ti opptredener og kom for det meste inn som innbytter. Chrupałła ble med på Rosenborgs reservelag i januar 2020. Polakken spilte senere på lån hos Stjoerdals Blink. Han hadde en episode i Norges ungdomslag tidlig i 2021, men i september samme år takket han ja til en invitasjon fra Miłosz Stępiński om å bli med i Polens U20-lag.

Paweł Chrupałła får muligheten til å debutere i det nye laget i slutten av januar neste år. Da spiller Wisła Płock borte mot Lechia Gdańsk. Dette møtet finner sted 29. januar kl 17:30

You may also like

Leave a Comment