Home » Frans Timmermans: Med krigen i Ukraina, «haster det tr…

Frans Timmermans: Med krigen i Ukraina, «haster det tr…

by Peter Østbye

Informasjonskapslene og lignende teknologier vi bruker på Mediapart er av forskjellige typer og lar oss oppnå forskjellige formål.

Noen er nødvendige for driften av nettstedet og mobilapplikasjonen (du kan ikke nekte dem). Andre er valgfrie, men bidrar til å lette opplevelsen din som leser og støtter Mediapart på noen måter. Du kan avslå eller godta dem nedenfor avhengig av formålet.

Godtar du at Mediapart bruker informasjonskapsler eller lignende teknologier til følgende formål?

Du kan velge for hver kategori ved å aktivere eller deaktivere veksleknappen.

Nødvendig for drift
nettstedet eller applikasjonen

Koble til abonnenter, anonym publikumsmåling, sending av push-varsler, overvåking av forstyrrelser, promotering av tjenestene våre: disse verktøyene er nødvendige for å overvåke aktiviteten til tjenestene våre og for at de skal fungere.

Disse verktøyene lar oss samle inn trafikkstatistikk for nettsteder og mobilapplikasjoner for å forstå bruken, identifisere problemer og optimalisere ergonomien til produktene våre.

Det er ingen annonsering på Mediapart. Imidlertid markedsfører vi innholdet og tjenestene våre på andre nettsteder og sosiale nettverk. For å gjøre dette bruker vi teknologiene som er gjort tilgjengelige av visse annonseleverandører.

You may also like

Leave a Comment