Home » Fremtidige tennisstjerner kjemper i Vilnius: den tolv år lange turneringen har begynt

Fremtidige tennisstjerner kjemper i Vilnius: den tolv år lange turneringen har begynt

by Thure Lindhardt

Turneringen til det europeiske tennisforbundets tolv år gamle tennisspillere til Vilnius Tennis Academy Cup startet i dag i Vilnius. Vinnerne av singel- og doubleturneringene for gutter og jenter i SEB-Arena offentliggjøres på torsdag.

Årets tolvårsturnering er noe spesielt og har en bred geografisk plassering. Ikke bare unge litauiske tennisspillere spiller i Vilnius, men også gjester fra 13 andre land rundt om i verden: Latvia, Estland, Polen, Hviterussland, Russland, Finland, Norge, Storbritannia, Sverige, Tyskland, Sveits, Belgia og til og med det fjerne Japan.

«Jeg håper at denne turneringen fremfor alt vil gjøre det mulig for våre studenter, som tar sine første skritt mot profesjonell tennis, å få uvurderlig erfaring i internasjonale konkurranser. Slik erfaring i tennis er spesielt viktig. Å kunne teste styrken din mot usynlige rivaler fra andre deler av verden betyr en slags flukt fra din vanlige komfortsone. Jeg tror under slike forhold ikke bare de sterkere og svakere aspektene ved barns lek blir mer uttalt, men også karakteren deres blir hardere, sier Ramūnas Grušas, direktør for Vilnius Tennis Academy.

Totalt 22 kandidater fra Vilnius Tennis Academy vil delta i turneringen.

Vilnius Tennis Academy arrangerer 2 internasjonale turneringer årlig, som er inkludert i konkurransekalenderen til det europeiske tennisforbundet.

Bilde fra arrangøren

You may also like

Leave a Comment