Home » Fremtidige tennisstjerner konkurrerer i SEB-Arena denne uken

Fremtidige tennisstjerner konkurrerer i SEB-Arena denne uken

by Erlend Loe
FOTO: SEB-Arena

Turneringen av tolv år gamle og yngre tennisspillere fra European Tennis Association for Vilnius Tennis Academy Cup startet i Vilnius mandag. Vinnerne av singel- og doubleturneringene for gutter og jenter i SEB-Arena offentliggjøres på torsdag.

Årets tolvårsturnering er noe spesielt og har en bred geografisk plassering. Ikke bare unge litauiske tennisspillere spiller i Vilnius, men også gjester fra 13 andre land rundt om i verden: Latvia, Estland, Polen, Hviterussland, Russland, Finland, Norge, Storbritannia, Sverige, Tyskland, Sveits, Belgia og til og med det fjerne Japan.

«Jeg håper at denne turneringen vil gi våre studenter, som tar sine første skritt mot profesjonell tennis, muligheten til å få uvurderlig erfaring i internasjonale konkurranser. Slik erfaring i tennis er spesielt viktig. Å kunne teste styrken din mot usynlige rivaler fra andre deler av verden betyr en slags flukt fra din vanlige komfortsone. Jeg tror under slike forhold ikke bare de sterkere og svakere aspektene ved barns lek blir mer uttalt, men også karakteren deres blir hardere, sier Ramūnas Grušas, direktør for Vilnius Tennis Academy.

Totalt vil 22 elever fra Vilnius Tennis Academy delta i turneringen.

Vilnius Tennis Academy arrangerer 2 internasjonale turneringer årlig, som er inkludert i konkurransekalenderen til det europeiske tennisforbundet.

sebarena.lt

You may also like

Leave a Comment