Home » FSG, som ble videospillhelten i videoen, endte opp med å vise hva han forsiktig gjemte under MAMA Awards

FSG, som ble videospillhelten i videoen, endte opp med å vise hva han forsiktig gjemte under MAMA Awards

by Thure Lindhardt

På grunn av karantenerestriksjonene måtte medlemmene av Flying Saucer Gang være ekstremt kreative denne gangen, så de bestemte seg for å bruke teknologi for å representere sin verden, heter det i pressemeldingen. Klippet til sangen «Gauja» ble skutt på 1 dag i studio mot en grønn bakgrunn, installasjons- og visualiseringsarbeidet tok opptil en måned.

Gjengen handler om livsstilen til Flying Saucer-gjengen, omgitt av venner.

«Sangen gjenspeiler det som banet vei for bandet vårt. Reisen begynte med unike fester med bestevenner, stille musikk og søvnløse netter. Over tid ble disse festene under konsertene åpne for alle våre likesinnede, for hele publikum, sier Remigijus Daškevičius-Remis.

Remigijus har hatt ideen til klippet i hodet lenge: «Der det er FSG, er det energi, støy og lyse farger. Det kan du se og høre i det nye stykket. Jeg vil gjerne formidle min verden til publikum ikke bare gjennom musikk og tekster, men også gjennom bilder. Ved å bruke den nyeste teknologien har vi lykkes i å skape en animert verden som om vi nettopp hadde sprunget ut av fantasien. Vi har lenge ønsket å filme et klipp som dette, men vi har ikke forberedt oss ennå … Karantene, alle vanlige samtaler er avbrutt, offentlige rom er stengt og selvisolering har brakt oss tilbake til den gamle ideen . Slik ble klippet til der vi for tiden filmer Gamka og meg på greenscreen!», sier Remis.

I klippet er brødrene kledd i stadig skiftende kostymer, men minner alltid om dataspillfigurer, animefigurer eller superhelter.

German sier: «Vi filmet hele dagen, fra morgen til sent på kveld – så gøy. Siden jeg føler meg ustoppelig mens jeg filmer, lar denne prosessen virkelig fantasien min fri.

Han oppsummerte det veldig enkelt: «Vi tenkte på neste trinn en stund til vi endelig kom til den konklusjonen at vi må frigjøre vår indre samuraier.»

Klippet viser at Gamka er avskåret i kampen mot motstanderen Dreadlocks, og selv om det bare er en sammenkomst, valgte tyskeren i det virkelige liv å ofre hår som hadde vokst i så lang tid. Klippet ble skutt før MAMA Awards, og German dukket opp på den røde løperen med langt hår. Det var bare en parykk, for ikke å røpe alle nyhetene for tidlig.

Singelen «Gang» er guttenes andre verk som slippes med Universal Music Group. Den første var Tuk Tuk, som ble utgitt i august i fjor. FSG-medlemmene har selv uttalt at de er svært interessert i å drive nye prosjekter med fagfolk i verdensklasse.

«Samarbeid med utenlandske utviklere, internasjonal dating, teamarbeid er en del av vår nye fase,» sa gruppen.

Interessant nok er The Gang allerede den tredje Flying Saucer Gang-videoen som ble spilt inn av det samme brødbakerteamet (Tuk Tuk, Honeymoon). Når de først oppdager et felles språk, ønsker ikke gutta å være annerledes.

Remigijus avslørte at det ikke er lett å finne likesinnede som har den samme eller i det minste en snever forståelse av FSG og som ikke bare vil jobbe, men også vil ha det gøy på jobben.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, i tradisjonelle medier eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og hvis samtykke er innhentet, er det nødvendig å oppgi DELFI som kilde.

You may also like

Leave a Comment