Home » «Futura-kultur. Tverrfaglig biennale for fremtidens kunst og teknologi”. Rekrutteringen er i gang! – BRÅK

«Futura-kultur. Tverrfaglig biennale for fremtidens kunst og teknologi”. Rekrutteringen er i gang! – BRÅK

by Catherine Monroe

Prosjekt «Kultura Futura tverrfaglig biennale for fremtidens kunst og teknologi»

Rekruttering til konkurransen om verk innen VR, AR, AI-teknologi innenfor prosjektet Kultura Futura Tverrfaglig biennale for kunst og fremtidens teknologi pågår.

«Futura-kultur. Tverrfaglig biennale for fremtidens kunst og teknologi» er et prosjekt av Teatr im. Juliusza Słowacki i Kraków, medfinansiert fra «Kultur»-programmet, Aksjon 2 «Forbedring av tilgang til kultur og kunst» innenfor EEA FM 2014-2021.

Temaet for hovedkonkurransen til Biennalen Kultura Futura 2023 er ideen om «e-POLIS – fremtidens by». Enkeltpersoner og team kan sende inn arbeid som berører tre nøkkelområder: virtuell virkelighet, utvidet virkelighet, kunstig intelligens.

Påmeldingsskjema for konkurransen er tilgjengelig på nettsiden www.kulturafutura.pl i bokmerke KONKURRANSE. Søknad er mulig frem til 31. mai 2023.

Utvalgte verk vil bli presentert under en utstilling i Małopolska Garden of Arts høsten 2023.

Hovedmålet med prosjektet er å skape en plattform for refleksjon over nåtiden ved å bruke kunstneriske praksiser og strategier ved bruk av nye teknologier, samt fremme nye teknologier som brukes til å skape kunstneriske fortellinger. En integrert del av prosjektet er driften av Internet Vortal, som vil presentere nye trender i å bygge fremtiden basert på VR, AR, XR og andre innovative løsninger.

Prosjektet «Kultur Futura. Den tverrfaglige biennalen for fremtidens kunst og teknologi” nyter godt av midler fra Island, Liechtenstein og Norge under EØS- og Norge-tilskuddene.

Prosjektet er medfinansiert av departementet for kultur og riksarv og Lesser Poland Voivodeship.

Mer informasjon om www.kulturafutura.pl

VI JOBBER SAMMEN FOR ET INKLUSIVT EUROPA.

You may also like

Leave a Comment