Home » Garmin Bounce Smartwatch. Utstyr for et barn som gir mening!

Garmin Bounce Smartwatch. Utstyr for et barn som gir mening!

by Erlend Loe

Garmin Bounce er merkets nyeste smartklokke som kan kalles en fullverdig klokke for de minste. GPS-modul, LTE, SOS-funksjoner eller sportsmoduser med utfordringer var om bord.

Det skjer ikke mye på markedet for smartklokker for barn. De fleste av forslagene er definitivt for dyre og ikke nødvendigvis like interessant utstyrt som modeller for voksne.

I denne forbindelse kan ting imidlertid endre seg takket være at Garmin-merket lanserer en smartklokke Garmin Bounce dedikert til de yngste brukerne.

Det er den første smartklokken for barn på markedet som kommer med tilkobling LTE og en GPS-modul. Skaperne ble guidet av ideen om å lage enheter som kunne erstatte den nylige smartklokken. Takket være dette vet foreldrene alltid hvor barnet deres er og barnet kan sende en melding direkte fra smartklokken.

Garmin Bounce/ produsentbilde

Garmin Bounce har også blitt utstyrt med talemeldinger som barnet både kan motta og sende. Det var også nøkkel til barneklokker nødfunksjon. I øyeblikket av fare kan barnet informere foreldrene om det – bare trykk på en spesiell fysisk knapp.

I tillegg til funksjoner som sikrer barnets sikkerhet, finnes det også alternativer som overvåking av trinn, søvn eller forbrente kalorier. Vi har også en rekke om bord sportsmoduser – løping, sykling eller svømming blant annet.

Klokken tilbyr også en rekke typer sportslige utfordringer eller relatert til trinnene som er tatt. Barn kan konkurrere med venner og også bruke spillene og quizene som er integrert i smartklokken.

Garmin Bounce er utstyrt med 1,3 tommers LCD-matrise. Hele strukturen er vanntett til 5 ATM. Produsenten opplyser at Garmin Bounce kan vare to dager på en enkelt lading – det kan være mye bedre i så måte.

Garmin Bounce pris og tilgjengelighet

Garmin Bounce ble priset til $149,99 i USA, noe som betyr mye ca 680 PLN. Utstyr er tilgjengelig for salg i tre nyanser: grønn, svart og lilla.

Men for å bruke klokkens funksjoner fullt ut, må du også kjøpe et abonnement for rundt PLN 45 per måned ($9,99).

Om vi ​​kan regne med premieren på Garmin Bounce er ennå ikke sikkert i Polen. Utstyret vil helt sikkert gå til Tyskland, Norge, Danmark eller Spania. Vi krysser fingrene for at utstyret også når Vistula med utvidelse av produsentens portefølje.

Strålende ny på WhatsApp og enda bedre på vei. Bedrifter og kunder vil elske det

kilde

You may also like

Leave a Comment