Home » Gaz System har satt i drift Goleniów-Ciecierzyce gassrørledningen som en del av Baltic Pipe

Gaz System har satt i drift Goleniów-Ciecierzyce gassrørledningen som en del av Baltic Pipe

by Catherine Monroe


ISB Nyheter

Gaz System har fullført den tekniske inspeksjonen av gassrørledningen Goleniów-Ciecierzyce. Dette betyr at den viktigste landstrekningen av Baltic Pipe på Goleniów-Lwówek-ruten med en lengde på 191 km er klar for idriftsettelse og gassifisering mer enn 30 dager før skjema.


Gaz System har satt i drift Goleniów-Ciecierzyce gassrørledningen som en del av Baltic Pipe

– Ruten til den bevarte gassrørledningen går gjennom 10 kommuner i voivodskapene Wielkopolskie og Vest-Pommern. Aksepten skjedde en måned før kontraktsdato, etter positive hydrauliske tester og geometrisk stempeltest. Totalt ble det utført 18 lekkasje- og styrketester. Neste trinn i denne investeringen vil være igangkjøringen – leser vi i pressemeldingen.

Gassrørledningen Goleniów – Ciecierzyce er en del av gassrørledningen Baltic Pipe, hvor de fleste grøfteløse kryssingene ble utført. Totalt ble moderne teknologier som heading, boring, mikrotunnelering og direkte rør brukt på 55 lokasjoner under den eksisterende lokale infrastrukturen og verdifulle naturområder.

– Den lengste boringen i Polen for diameteren til gassrørledningen DN 1000 i direkte rørledningsteknologi med en total lengde på over 1400 m under Warta ble utført på denne gassrørledningen. I tillegg til Warta, krysset denne teknologien også elvene Ina, Pełcz og Krąpiel. Den totale lengden på alle underjordiske passasjer på denne strekningen er nesten 5,8 km, og nesten 8 km langs hele ruten til gassrørledningen – vi leser videre.

Baltic Pipe-prosjektet har som mål å skape en ny gassforsyningskorridor til det europeiske markedet. Investeringen vil gjøre det mulig å transportere gass fra Norge til det danske og polske markedet, samt til sluttbrukere i nabolandene. Samtidig muliggjør Baltic Pipe gasstransport fra Polen til Danmark. Prosjektet gjennomføres av den polske systemoperatøren Gaz-System og den danske systemoperatøren Energinet.

Gasstransportoperatør Gaz-System er et strategisk selskap for den polske økonomien, ansvarlig for transport av naturgass og administrasjon av hovedgassrørledningene i Polen.

StockWatch.pl

StockWatch.pl støtter detaljinvestorer ved å tilby blant annet:

– Analyse av finansielle rapporter og prospekter for selskaper utarbeidet av profesjonelle uavhengige finanseksperter,

– moderert brukerforum uten uhøflighet og referanser,

– Økonomiske data for selskapet oppdatert og verifisert av den ansatte,

– grunnleggende og tekniske analyseverktøy.

>> Sjekk hva du kan bruke gratis og hva vi tilbyr i Premium Zone

You may also like

Leave a Comment