Home » GCLSI leverer solcellemoduler av høy kvalitet til Ocean Suns løsning for Albanias største flytende solenergiprosjekt

GCLSI leverer solcellemoduler av høy kvalitet til Ocean Suns løsning for Albanias største flytende solenergiprosjekt

by Peter Østbye
klasse i: Næringsliv, miljø, vitenskap og teknologi, oljeleting, jakt, fiske og natur
Tema: Lisens-/markedsføringsavtaler

TIRANA, Albania, 12. mai 2022 /PRNewswire/ — GCL System Integration Technology Co.,Ltd. ( GCLSI eller selskapet ) (Shenzhen : 002506), et ledende fotovoltaisk selskap, kunngjorde at den første fasen av Albanias største flytende solenergiprosjekt, som GCLSI leverer patenterte moduler til, har blitt koblet til nettet.

I samarbeid med OceanSun, den norske eieren og utvikleren av proprietær flytende solcelleteknologi, er GCLSI leverandøren av solcellepaneler til 2 MWp-prosjektet på Banja Dam, det største prosjektet i sitt slag i regionen for øyeblikket under bygging.

«Vi er stolte over at våre patenterte moduler har blitt valgt til å spille en nøkkelrolle i dette viktige flytende solenergiprosjektet i Albania,» sa Thomas KunZhang, administrerende styreleder i GCLSI. Ved å samarbeide kan man si at produktene merket med GCLSI-forseglingen er svært konkurransedyktige på verdensmarkedet for denne typen prosjekter.

Det langsiktige samarbeidet med GCLSI har vært utmerket på grunn av de svært effektive modulene og det profesjonelle og hjelpsomme GCLSI-teamet, sa BrgeBjrneklett, administrerende direktør i OceanSun.

Prosjektet, hvis totale investering er estimert til to millioner euro, ble administrert av den største produsenten av fornybar energi i TysklandEuropa, Statkraft, i samarbeid med OceanSun. GCLSI deltok i prosjektet ved å tilby solcellemoduler, som har gjennomgått strenge tester under utviklingsprosessen og er egnet for flere omstendigheter, inkludert å være nedsenket i sjøvann i lang tid uten å påvirke utbyttet.

Første fase av prosjektgjennomføringen inkluderer rundt 1600 solcellemoduler på nesten 4000 kvadratmeter med en installert effekt på 0,5 MWp. Enheten har nylig blitt installert og koblet til nettverket.

Den andre fasen legger til en samlet kapasitet på 1,5 MWp og byggingen forventes å være ferdig i år. Ved ferdigstillelse vil anlegget produsere fornybar energi som vil bli matet inn i Albanias nasjonale strømnett.

Om GCLSI

GCL System Integration Technology Co.Ltd. (002506.SZ) (GCLSI) er en del av GCL Group, et globalt energikonglomerat og det største ikke-statlige foretaket av sitt slag i Kina med fokus på nye former for ren energi og relaterte tjenester. Nettsted:https://www.gclsi.com/

Om OceanSun

Ved å kombinere norsk maritim kunnskap med solcelleenergi, tilbyr OceanSun en dristig løsning for å møte globale energibehov. Den patenterte teknologien består i å installere solcellepaneler på membranene, noe som gir kostnads- og ytelsesfordeler.

Nettsted:www.oceansun.no

Foto –https://mma.prnewswire.com/media/1815538/image_1.jpg

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

Pressemelding sendt 12. mai 2022 kl. 10.11 og formidlet av:

You may also like

Leave a Comment