Home » Gjennomgang av uken 14. mai 2023 i Gorlice. De viktigste hendelsene fra 07.05. til 13.05.2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig

Gjennomgang av uken 14. mai 2023 i Gorlice. De viktigste hendelsene fra 07.05. til 13.05.2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Gorlice, sjekk ut artiklene andre lesere skrev mellom 7.05. og 13.05.2023 fortrinnsvis lest. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Biesna. Åpne dager for europeiske fond i Łużna kommune. I stedet for en presentasjon var det keramikkverksteder og foredraget ble erstattet av musikk?

Ukentlig oversikt: Gorlice, 14. mai 2023. 7.05 – 13.05.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 Bisna. Åpne dager for europeiske fond i Łużna kommune. I stedet for presentasjon var det keramikkverksteder og foredraget ble erstattet av musikk

Kultur nærmere enn du tror! Dette var mottoet for de europeiske fondenes åpne dager i Łużna-kommunen i Biesna. Det var ingen forelesninger, foredrag, presentasjoner, bare øvingstimer for barn i et vakkert kulturhus som ble renovert med så mye penger. De eldre hadde også noe å gjøre fordi de satte seg som mål å danne et lag. De har fortsatt mye å gjøre før de treffer de store scenene, men til slutt handlet det om å være sammen uansett: le, snakke og støtte ungene som gikk i et skikkelig kreativt vanvidd.

📢 Det blir tryggere i Stawiska. Gangen er opplyst og byen er med på å sette opp installasjonen

Bystyret i Gorlice godkjente byens økonomiske støtte til Lesser Poland Voivodeship. Det handler om å støtte programmet for å forbedre sikkerheten for fotgjengeroverganger. I dette tilfellet er det Stawiska Street.

Lag en gave til deg selv eller en du er glad i

reklamemateriell for partnere

📢 Hvem har sjansen til å jobbe i Gorlice denne uken? Vi gir råd og publiserer de siste tilbudene

Ta kontakt med kunderådgiverne ved District Labor Office i Gorlice, Michalusa 18 ul. (første etasje), tlf. 18 353-55-20 og på nettstedet www.oferty.praca.gov.pl for å finne ut om aktuelle ledige stillinger på når som helst.

📢 Spring Cars Vibe 2023, en stor dose bilkoffein på Gorlice-markedet og et flott veldedighetsarrangement for Olka Musiał

På søndag må eller bør alle som har en bilsjel være tilstede på Gorlice-markedet. Som noe fra en Hollywood-film med ultramoderne og veldig, veldig raske biler. Du finner dem alle parkert foran rådhuset.

📢 Gladyszów. De setter sammen takkonstruksjonen over skipet, som skal være en kopi av Nieznajowa-tempelet

Etter vinterpausen har neste fase av arbeidet med byggingen av den ortodokse kirken i Gładyszów startet. Selv om det ikke er mye aktivitet på stedet for øyeblikket, vil taket bli montert i hallen til det Jasło-baserte selskapet som har tatt på seg oppgaven. Det er planlagt å gjøre bygget om til et lukket skall i år.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment