Home » gjenopplev kvalifiseringen til finalen til de franske håndballspillerne

gjenopplev kvalifiseringen til finalen til de franske håndballspillerne

by Thure Lindhardt

Hva skjedde i dag?

Ikke en ny medalje denne fredagen en første gang for den franske delegasjonen i denne turneringen. Frankrike sto fast på 27 medaljer.

Håndball, slo Bleues Sverige i semifinalen (29-27) og spiller mot Russland i finalen søndag klokken 08.00 (Paris-tid);

kurv, Frankrike ble feid bort av Japan (87-71) og møter Serbia for bronsemedalje på lørdag (kl. 09.00);

eskalering, Anouck Jaubert ble nummer 6e finalen vant sloveneren Janja Garnbret, som ble den første olympiske mesteren i denne disiplinen;

friidrett, Allyson Felix vant sin 10e OL-medalje etter bronse over 400m. Hun blir den mest suksessrike kvinnelige friidrettsutøveren i olympisk friidrett. Løpet ble vunnet av bahamianeren Shaunae Miller-Uibo;

Italia vant 4 x 100 m stafetten ved å forbigå Storbritannia på streken. Canada ender 3e ;

Mens han fortsatt var i friidrett, ga Yohann Diniz opp på 50 km gange, som ble vunnet av polakken Dawid Tomala;

Fotball, Canada ble olympisk mester i kvinneturneringen ved å slå Sverige på straffer (1-1; 3 tabs av 2)

Banesykling, Frankrike endte på 5. plasseav den amerikanske rasen. Mathilde Gros er kvalifisert til åttende, som finner sted på lørdag;

Femkamp moderne, Elodie Clouvel, Rio sølvmedaljevinner, endte på 6. plasse. Marie Oteiza på 10. plasse;

Kano kajakk, Adrien Bart kvalifiserte seg til semifinalen på C1 1000m, som franskmennene i K4 (500m);