Home » GKS Katowice skal spille i Champions League med den kjente belgiske klubben

GKS Katowice skal spille i Champions League med den kjente belgiske klubben

by Erlend Loe

Fotballspillerne til GKS Katowice skal spille med belgiske Anderlecht i den første kvalifiseringsrunden til Champions League. Vinneren av denne kampen møter det bedre paret SK Brann (Norge) – Lokomotiv Stara Zagora (Bulgaria). Verten for «miniturneringen» er GKS.

Trekningen fant sted fredag ​​i Nyon i Sveits. Kampene spilles 6. og 9. september. Verten for konkurransen – semifinalene og kampene om første- og tredjeplassen – blir klubben fra Katowice.

SE OGSÅ: Ewa Pajor hedret av UEFA! Det var hennes sesong

– Anderlecht er et lag med erfaring i Champions League, toer til Belgia. Et solid, organisert lag. Vi møter en sterk motstander. «Vi vil prøve å forberede oss så godt vi kan på denne utfordringen,» sa GKS-trener Karolina Koch til PAP.

Hun la ikke skjul på at det å spille hjemme ville være en fordel.

«Jeg håper fansen vil støtte oss i denne kampen. Det kommer til å bli et flott arrangement. Jeg er glad for at det vil finne sted i Katowice, det er et stort pluss og berikelse for oss – la hun til.

Et år tidligere ble denne fasen fullført av TME SMS Łódź (etter at de tapte 3-2 hjemme mot Anderlecht i første runde), og i forrige utgave klarte ikke Czarne Sosnowiecs lag å overleve denne fasen. Vinneren av konkurransen spiller i den avgjørende kvalifiseringsrunden (kamp og returoppgjør) til gruppekonkurransen i Champions League. Spillerne fra Łódź og Sosnowicz debuterte også i europeiske konkurranser.

Forrige sesong vant Katowice-spillerne et polsk mesterskap for første gang noensinne, og debuterte i europeiske konkurranser. Forberedelsene til de nye spillene begynner 10. juli. Starten av den polske Extraligaen er planlagt til 19. august.

Finalen i neste utgave av Champions League spilles i Bilbao i slutten av mai 2024. Konkurransen arrangeres i dette formatet for tredje gang.

MC, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment