Home » Gode ​​nyheter for Hurkacz. Utrolig, Sinner tapte tennis på en utrolig måte

Gode ​​nyheter for Hurkacz. Utrolig, Sinner tapte tennis på en utrolig måte

by Thure Lindhardt

Italieneren Jannik Sinner (11. ATP) vant fredag ​​kvartfinalekampen i ATP 500-turneringen i Wien med nordmannen Casper Ruud (8) på ATP-løpsrankingen, hoppet til åttendeplass, sisteplass sikret starten i Masters. turnering i Torino. Sinner hadde 50 poeng mer enn Hubert Hurkacz.

Se videoen
Polsk tenniskraft. Hubert Hurkacz og Iga Świątek er en sensasjon, og hvor mye tjener de?

Nok en fiasko for den sensasjonelle mesteren i US Open. «Hun ble en verdenssuperstjerne»

Sinners tapte mulighet – gode nyheter for Hurkacz

Lørdag hadde den italienske tennisspilleren sjansen til å øke ledelsen over polakken. Hvis han hadde vunnet semifinalen, ville han ha tjent ytterligere 120 poeng for ATP Race-klassifiseringen. Som et resultat av triumfen i finalen ville ledelsen hans over Hurkacz øke til 370 poeng.

Sinner var favoritten i lørdagens kamp mot amerikaneren Frances Tiafoe (49. ATP). Italieneren har vunnet de siste elleve innendørskampene, og vunnet to titler i Sofia og Antwerpen. Ikke nok med det, han tapte ikke engang en setning!

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Sinner gikk imidlertid glipp av en utrolig mulighet på lørdag. Han vant det første settet 6:3, og i det andre settet var han allerede 5:2! Fra det øyeblikket tapte han imidlertid fem kamper på rad og hele kampen 5-7. I Italias avgjørende tredje sett brøt han to ganger, tok aldri serven fra rivalen og tapte 6-2. Tiafoe var stor i dette spillet, han kunne vinne fantastiske handler.

Sinner var sint på motstanderen etter kampen. «Etter min mening gikk Tiafoe for langt i dag, gjorde for mye.» Det er annerledes når du gjør ett show og et annet når det ikke er respekt. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg synes han gikk litt for langt – sa italieneren.

Dette betyr at Hurkacz fortsatt har en sjanse til å ta forbi Sinner i ATP Race-tabellen. Bortsett fra disse to konkurrentene, kjemper norske Casper Ruud fortsatt om to plasser. Alle disse tennisspillerne vil delta i to turneringer: i Paris og Stockholm.

I finalen i Wien møter Tiafoe den andre på verdensrankingen, tyskeren Alexander Zverev, som selvsikkert beseiret den oppsiktsvekkende 18 år gamle spanjolen Carlos Alcaraz 6:3, 6:3 i semifinalen.

Vanskelig oppgave for Hubert Hurkacz i tredje runde av Indian Wells. Hvor og når du skal lete [Transmisja TV, stream online]Vil ikke Hubert Hurkacz gjenta Iga Świąteks suksess? En veldig vanskelig oppgave

Dette er den virtuelle ATP Race Ranking List (per 30. oktober):

 1. Novak Djokovic (Serbia) – 8380 poeng.
 2. Daniil Medvedev (Russland) – 6480
 3. Stefanos Tsitsipas (Hellas) – 5695
 4. Alexander Zverev (Tyskland) – 5405
 5. Andriy Rublev (Russland) – 4210
 6. Matteo Berrettini (Włochy) – 4090
 7. Casper Ruud (Norge) – 3105
 8. Jannik Sinner (Italia) – 3015
 9. Rafael Nadal (Spania) – 2985
 10. Hubert Hurkacz (Polen) – 2965

You may also like

Leave a Comment