Home » Google blir «mørkere». Kjempen tester enda mørkere Android-apper

Google blir «mørkere». Kjempen tester enda mørkere Android-apper

by Peter Østbye

Den mørke modusen i applikasjoner nyter uavbrutt popularitet. Da Google begynte å tilby det i sine neste produkter for noen år siden, så brukerne frem til når det ville nå dem også. Et av Googles kjerneprodukter, Android søkemotorHun skulle snart ha en enda mørkere variant. Nyheten testes allerede i betakanalen.

Hvert år blir det mørkere. Google tester enda mørkere bakgrunner i appen

Mange brukere sier at mørk modus er mye mer praktisk for dem – og mye lettere å lese. Jeg skal innrømme at til tross for mange forsøk på å finne ut av det – både på nettsider og i applikasjoner – velger jeg alltid mørke fonter på lys bakgrunn. Det sliter øynene mye mindre og om kveldene bruker jeg bare Night Shift som gjør fargene på skjermen varmere. Google har imidlertid ennå ikke våget å gå helt ut og tilby en helsvart bakgrunn – i stedet tester den nye appen fortsatt mørkere varianter av appen (interessant nok – på datamaskiner som bruker Dark Mode-søkeresultater som totalt svarte). Hvordan dette ser ut i praksis (og i sammenligning) kan du se i følgende skjermbilder:

źródlo: 9to5Google

Alle som er interessert kan se hvordan endringene ser ut ved å abonnere betakanal på Google Play. Da har de tilgang til siste versjon (13.8) som allerede bruker de nye fargene. Vil de virkelig utgjøre en kolossal forskjell for brukerne? Vi får se.

Som nevnt ovenfor bruker jeg aldri mørke påføringsskinn. Men utvilsomt gir toning av fargene bedre kontrast, og fans av ekte mørke skinn i applikasjoner kan glede seg. Du kan se at Google går til en stadig mørkere side. Og hvis du ser på endringene i selskapets applikasjonsøkosystem så langt – sannsynligvis vil de neste produktene følge samme vei før eller siden. Forutsatt selvfølgelig at de mørkere bakgrunnene faktisk fungerer og går til alle.

kilde

You may also like

Leave a Comment