Home » Google Play Store har falt. En revolusjon innen betalingstransaksjoner er nært forestående

Google Play Store har falt. En revolusjon innen betalingstransaksjoner er nært forestående

by Peter Østbye

Google lanserer et pilotprogram som vil tillate apputviklere å fylle på utenfor Google Play-butikken. Dette er resultatet av alle rettskamper, men programmerere vil uansett ikke være fornøyde.

I mange år nå Mobilapplikasjonsutvikler er låst i en bitter rettskamp med Google og Apple. Tekniske giganter har blitt anklaget for monopolregler som styrer virksomheten deres. Så langt var det ingen måte å produsere den på Betalinger som omgår Google Play eller App Store. Nå introduserer Google dette alternativet, men utviklerne er kanskje fortsatt ikke fornøyde.

Google godtar betalinger utenfor Play-butikken

Google har lansert et pilotprogram som du kan registrere deg for Utvikler av mobilapplikasjoner for Android-smarttelefoner. Initiativet er at forbrukerne har valget om de foretrekker å gjøre det Betalinger gjennom Play-butikkeneller utviklerens betalingssystem. Programmet heter «User Choice Billing» og Spotify ble annonsert som den første partneren.

Når kundene velger å bruke alternativ betalingsmåte, Utviklere vil fortsette å bli tvunget til å betale Avgifter for Google-tjenester. Du vil imidlertid bli 4 % lavere dersom du velger en alternativ betalingsmåte. Google argumenterer for at gebyrene det krever er nødvendige for å støtte «ytterligere investering i Android og Google Play».

Det nye programmet vil ikke være tilgjengelig overalt. I stedet for, Google vil teste den i utvalgte land. Disse inkluderer Australia, India, Indonesia, Japan, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta , Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Spania og Sverige.

Utseende: Har du Samsung? Noen kan ha tilgang til dataene dine

Utseende: Realme Buds Air 3 Neo – Billige TWS-hodetelefoner anmeldelse

Bildekreditt: Shutterstock

Tekstkilde: 9to5Google

You may also like

Leave a Comment