Home » Granerud beskrev en ubehagelig hendelse i Zakopane. «Det ville være umulig i Norge»

Granerud beskrev en ubehagelig hendelse i Zakopane. «Det ville være umulig i Norge»

by Thure Lindhardt

Den 12-14 desember februar vil de neste konkurransene for sesongen 2020/2021 i verdenscupen finne sted, denne gangen i Zakopane. Nordmannen Halvor Egner Granerud er uten unntak frontløper på rankingen med 1406 poeng på kontoen. Kamil Stoch, som har 845 poeng og for tiden taper 132 poeng til den tyske hopperen, kompenserer jevnlig for tapet mot andre Markus Eisenbichler.

Se videoen
«Hvordan vet vi?» Graneruds fantastiske makeover

Graneruds uvanlige situasjon i Zakopane. En hund angrep ham

Halvor Egner Granerud har trent i Zakopane i flere dager. Lederen for den samlede rangeringen av verdensmesterskapet bestemte seg for å trene i Polen i frykt for infeksjon Coronawirusem på flyplasser. Resten av de norske hopperne fløy fra Oslo med fly, mens Granerud nådde Polen med bil. I et intervju med norsk fjernsyn innrømmet Granerud at han trengte noen dager med ensomhet.

Den norske hopperen fortalte også om den ubehagelige situasjonen som oppsto den første dagen av oppholdet i Zakopane. – Jeg har nok kjørt inn på noens private eiendom uvitende fordi en hund hoppet på meg. Han var frekk og ville jage meg bort med bjeffing. Jeg ble redd fordi hunder uten bånd er sjeldne i Norge. Plutselig begynte han å jage meg, jeg hadde en følelse av at dette møtet kunne ende ille for meg. Jeg fant senere på spøk at denne situasjonen ga meg muligheten til å trene raskt Å løpe. Det er umulig i Norge, sa VM-lederen.

You may also like

Leave a Comment