Home » Granerud kom tilbake til Norge for det spesielle måltidet. Det er hemmeligheten bak formen

Granerud kom tilbake til Norge for det spesielle måltidet. Det er hemmeligheten bak formen

by Thure Lindhardt

Halvor Egner Granerud økte ledelsen over Markus Eisenbichler og Kamil Stoch på verdenscuprennene i Zakopane sist helg. Nordmannen ble nummer 7 i singelen lørdag, og søndag vant han 2,9 poeng foran slovenske Anze Lanisko. Tredjeplassen i konkurransen søndag gikk til nordmannen Robert Johansson. Granerud har 1542 poeng på totalrankingen og 525 poeng mer enn andre Eisenbichler.

Se videoen
«Hvordan vet vi?» Graneruds fantastiske makeover

Granerud avslørte hvilken spesiell mat han spiser. «Jeg hadde fastet i fire uker på forhånd.»

Halvor Egner Granerud kom tilbake til Norge i to dager for å tilberede spesialmat for resten av sesongen. Denne helgen skal hopperne kjempe om poeng i verdenscuppen i Trambulina Valea Carbunarii-bakken i Rasnow, Romania, og deretter starter de i Oberstdorf under verdensmesterskapet som i år starter 24. februar og avsluttes 7. mars.

Lederen for totalrangeringen av verdenscupen avslørte hvilke spesialmater han har spist de siste dagene og hvor regelmessig han har spist. – Jeg er allergisk mot gluten, så jeg spiser kun velprøvde norske produkter på utenlandsreise. Hovedsakelig er det knekkebrød, ulike frokostblandinger, peanøttsmør og grøt i poser for å helle varmt vann over. Jeg var borte i en måned og kjøpte forsyninger i Lahti i tre dager. Etter innføringen av restriksjonene i Norge, fløy vi rett til Tyskland – sa Granerud.

I frykt for en koronavirussmitte reiste nordmannen med bil fra Klingenthal til Zakopane med den andre treneren til landslaget. – Vennene mine fløy til Oslo og kom med proviant til meg, men det var ikke nok. Nå venter jeg på et like langt opphold Grenser. Jeg har allerede fastet i fire uker og sett andre spise pasta, supper og brød som gir meg en akutt tarmsykdom. Selv under et kort opphold i karantene i Trondheim, bestilte jeg flere esker med dagligvarer på nett og leverte på døren. Nå, for første gang på fire uker, leier jeg ut – la lederen av verdenscuprankingen til.

You may also like

Leave a Comment