Home » Granerud smittet, hva med resten av det norske landslaget? De første avgjørelsene fra den tyske medisinske og epidemiologiske stasjonen

Granerud smittet, hva med resten av det norske landslaget? De første avgjørelsene fra den tyske medisinske og epidemiologiske stasjonen

by Thure Lindhardt

Onsdag morgen meldte Norges forbund at Halvor Egner Granerud har testet positivt for koronaviruset, noe som betyr at VM akkurat er avsluttet for ham. Jeg er veldig trist, men til tross for de milde symptomene har jeg det bra, sier nordmannen i en pressemelding.

Granerud testet positivt for koronavirus!

Se videoen
«Når Łukasz Kruczek sier at han ikke kan stå fast, er det ikke et godt signal.» Adam Małysz om kvinnehopping

Umiddelbart var det bekymringer rundt starten til begge de norske i konkurransen i den store bakken. Kvinnene kjemper om medaljer onsdag (konkurransen starter kl. 17.15). I følge reglene som ble bestemt under VM, vil alle som har hatt kontakt med en smittet spiller de siste 72 timene isoleres ved en positiv lagsak. Bare det negative kan få deg ut av det Resultat PCR-test.

Truet videre deltakelse i VM for nordmennene?

Hvis man tenker på at Halvor Egner Granerud hoppet i blandet laghopp og stod på pallen sammen med Maren Lundby, Robert Johansson og Silje Opseth mandag. Som et resultat kan alle tre legges til gruppen som må gjennom en ny koronavirustest. Det gjelder særlig Lundby og Opseth, som er med i medaljegruppa i storbakken.

Som rapportert av norske medier har ikke tyske Sanepid kvalifisert noen fra det norske landslaget som person fra den første kontaktgruppen. Dette reduserer sjansene betraktelig for å ekskludere hele laget, men vi må avvente en offisiell avgjørelse i saken.

You may also like

Leave a Comment