Home » Graneruda-kontrovers. Treneren røper

Graneruda-kontrovers. Treneren røper

by Gunnar Garfors


PAP / EPA / KIMIMASA MAYAMA / På bildet: Halvor Egner Granerud

hk


Det var mye forvirring med deltagelsen til Halvor Egner Granerud i første runde av verdenscupkonkurransen i Sapporo. I norske medier ble hele situasjonen beskrevet av den norske treneren.

Nordmennene håpet absolutt på nok en seier fra Halvor Egner Granerud fredag ​​i Sapporo. Desto mer etter det utmerkede spranget i kvalifiseringen, der han ikke lurte konkurrentene sine.

Dette skjedde imidlertid ikke. Vinneren av Four Hills-turneringen måtte erkjenne overlegenheten til to rivaler – Dawid Kubacki og Ryoyu Kobayashi. Selv manøveren med å senke strålen i første runde på forespørsel fra trener Alexander Stöckl hjalp ikke. Og kanskje til og med skadet, som Stöckl sa til norske medier.

Stöckl beordret arrangørene til å senke stanga fra 12. til 10., men det var en misforståelse, fordi stanga først ble senket fra 12. til 11. og først etter en tid fra 11. til 10. plass.

SE VIDEOEN: En polaks historiske bragd. «Jeg har en lang vei å gå»
Halvor var opprørt fordi denne endringen tok litt tid. Han fortalte meg at han ikke helt klarte å holde roen. Han gjorde et godt hopp, men det var ikke 100 prosent», sa Stoeckl, sitert av dagbladet.no.

– På den tiden endret forholdene seg til det verre. Vi var uheldige. Det er to konkurranser til foran oss. Hvis vi antar at lykke og uflaks jevner seg ut over tid, kan lørdag og søndag bli bra, la Stöckl til.

Den andre verdenscupkonkurransen i Sapporo finner sted på lørdag klokken 08.00 polsk tid. Den tredje på natten fra lørdag til søndag (kl. 02.00).

Les også:
Han var i sin forrige rolle. Horngacher erstattet
– «Kandidat for speidergutt». Eksperter trodde ikke lenger på ham
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment