Home » Graneruds plager. «Han var svimmel»

Graneruds plager. «Han var svimmel»

by Gunnar Garfors


Getty Images / Vianney Thibaut / NordicFocus / På bildet: Halvor Egner Granerud

Raphael Sierhei


Halvor Egner Granerud ble nummer sju i den andre Raw Air-konkurransen i Oslo. Etter konkurransen innrømmet han at denne helgen var veldig vanskelig for ham helsemessig.

Halvor Egner Granerud er på god vei til å vinne Krystallgloben for verdenscupsesongen 2022/2023. En måned før slutt på syklusen er nordmannen nesten 300 poeng foran andre Dawid Kubacki.

Enda verre går det på Raw Air, der nordmannen sitter sist på pallen, 17 poeng bak leder Stefan Kraft. Granerud gikk glipp av en av de tre øverste plassene på begge stevnene i Oslo.

Verdenscuplederen etter konkurransen begrunnet sitt dårlige humør med helseproblemer. – Jeg hadde det forferdelig. Jeg har det veldig dårlig. Jeg er svimmel, kvalm og sitter fast i et rom. Jeg har nesten ikke energi så det er ikke gøy, sa han til NRK-kameraer etter den andre konkurransen i Oslo.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: hva gjorde han?! Strålende kast fra… knær

Trener Alexander Stöckl forsvarte spilleren sin. «Med tanke på det som skjedde, med tanke på at han var virkelig syk. Jeg synes han spilte på et veldig høyt nivå, med tanke på alt dette, sa Stoeckl.

Den neste Raw Air-serien finner sted mandag 13. mars. Hopperne flyttet til Lillehamer for å kjempe om gode resultater der. Første mulighet til å ta poeng klokken 20:30 i prologen før lørdagens konkurranse. direkte rapportering WP SportoweFakty.

Les også:
De kommer tilbake fra VM fulle av frykt. De risikerer til og med dødsstraff
Tragedie i Qatar. Han dro dit for å håndtere verdenscupen
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment