Home » Gratis lading hos Superchargers. Bare i dag. I anledning 10-årsjubileet for introduksjonen av superladere i Norge

Gratis lading hos Superchargers. Bare i dag. I anledning 10-årsjubileet for introduksjonen av superladere i Norge

by Catherine Monroe

Den 29. august 2013 satte Tesla de seks første Superchargerne i drift i Europa. De ble introdusert i Norge. For å markere tiårsjubileet for denne begivenheten, er lading på Superchargers gratis i dag mellom kl. 09.00 og midnatt. Dette gjelder også plasseringene som er gjort tilgjengelige for eiere av andre kjøretøymerker.

Gratis lading på superladere eller hvordan lage bråk

Mr. Daniel ble oppmerksom på kampanjen i Elektrowozu-forumet og andre lesere informerte oss også om den (takk!). Grunnen avslørt kl 09.00 på Iks. Som operatøren skryter av, har Tesla i dag 960 lokasjoner i Europa med sine ladestasjoner som går utelukkende på fornybar energi og har en pålitelighet på 99,98 prosent.

Det største problemet i Polen er det relativt sparsomme nettverket av superladere. Det er derfor verdt å huske at Tesla jevnlig publiserer en undersøkelse som ber om nye lokasjoner. Den forrige utgaven av verdenskonkurransen ble vunnet av Radomsko, i den nye (HER) Romania og Ungarn ble med i kampen, Det første polske stedet er bare 38. i Europa. Det er Ostroda.

I dag støtter kompressorer ladeeffekter på opptil 250 kW, men det dukker nå opp 4. generasjons (v4) enheter over hele verden, som er ment å akselerere til høyere krefter og fremfor alt støtte biler med 800 V-arkitektur. De har kortlesere og små skjermer, takket være disse bør de behandle betalinger via ladere.

En viktig kommentar ble lagt til av Mr EV Polo:

Jeg legger til gratis at versjon 2023.26.8 forklarte hvordan Tesla reduserte prisene for SuC. Nå betaler vi bruttobeløpet og har to målinger: kraften som absorberes av batteriene og kraften som sendes ut av stasjonen. Vi pleide å betale for den lavere parameteren, nå betaler vi for den høyere parameteren.

Ikke gå glipp av nytt innhold, FØLG Elektrowoz.pl på Google Nyheter. Du kan også være interessert i følgende annonser:

Hvis du vil belønne lesere som hjelper pålitelig i Elektrowozu-forumet, kan du kjøpe en Tesla ved å bruke en av disse henvisningslenkene: 7/ nabrU8./ Informasjonskapsler9/ ELuk.

Du finner spillereglene HER.

Leservurdering

[Suma: 2 głosów Średnia: 5]

You may also like

Leave a Comment