Home » Greenwashing og kryptovalutaer: Kjenn en dedikert spiller og HUH-tokenet blir grønt

Greenwashing og kryptovalutaer: Kjenn en dedikert spiller og HUH-tokenet blir grønt

by Peter Østbye

Skrevet 14. januar 2022 10:39

Det hyggelige været på 15 grader celsius på nyttårsaften minner oss nok en gang om at klimaendringene er i ferd med å innhente oss. Mens vi streber etter å fortsette å ignorere de negative virkningene av klimaendringer, ønsker 73 % av forbrukere over hele verden å endre forbruksvanene sine for å minimere karbonfotavtrykket. For å bekjempe det enorme energiforbruket til Bitcoin, som tilsvarer det årlige forbruket i Norge, brukes altcoins med glede HUH token gå grønt for å reflektere forbrukernes interesser. Men hvordan sikrer du at disse kryptovalutaene er like bærekraftige som de hevder, spesielt i sammenheng med en studie som viser at 98 % av nordamerikanske merkevarer er skyldige i greenwashing?

Fra greenwashing til virkelighet

I følge Coin Telegraph er greenwashing en form for bedrag der et selskap overdriver eller direkte fabrikkerer omfanget av bruken av grønn energi. Fra motemerker til selskaper med fossilt brensel har en rekke bransjer blitt utsatt for grønnvasking, spesielt i forhold til markedsføring og reklame.

Kryptovalutamarkedet er heller ikke immunt – Tesla-sjef Elon Musk og eks-Twitter-sjef Jack Dorsey er enige om at det er mulig for Bitcoin å bli grønn og kaste sitt image som en miljøødelegger. Som svar på en Square-rapport med tittelen «Bitcoin Holds Key to Abundant, Clean Energy Future», erkjenner de at kryptovalutagruvearbeidere har energibehovsprofiler som er godt egnet til å balansere intermitterende strømforsyninger. Imidlertid har britiske lovgivere angivelig sådd tvil om Bitcoins grønne potensial ved å antyde at statskassen vurderer å innføre obligatoriske grønne merker for investeringer. Men krypto er til syvende og sist en måte å desentralisere finans og ta kontroll fra regjeringer, noe som betyr at regjeringens innsats for å eliminere greenwashing ikke vil skade den uregulerte kryptosektoren.

En ekte teknologi for å bekjempe økologisk bleking

I tillegg kan blokkjedeteknologi brukes bedre enn loven for å avdekke greenwashing-taktikker. VeChain, blockchain-plattformen for å forbedre forsyningskjeden og forretningsprosesser, effektiviserer forbrukerbevisstheten ved å gi brukerne full opprinnelse og sporbarhet, og eliminerer ethvert forsøk på bedriftens greenwashing. Ved å la produsenter legge til sensorer som RFID-brikker til produktene sine, kan data deretter registreres på VeChain. Som en del av arbeidet har VeChain også lansert en SaaS-tjeneste for digitalt karbonavtrykk basert på den offentlige blokkjeden VeChainThor. Verdien av VET har siden steget, og nådde et rekordhøyt nivå på $0,2782 det siste året. I november 2021 spådde teknisk analyse at VET ville øke med 63 %, noe som utvilsomt indikerer praktiske tjenester.

Spesielt meme-valutaer hopper på bærekraftsvognen. Mens Dogecoin bruker langt mindre energi enn Bitcoin, er det fortsatt arbeid å gjøre ettersom Musk slår seg sammen med Dogecoin-utviklere for å gjøre det mer miljøvennlig. For eksempel kan gruveprosesser tilpasses fornybare energikilder og datamaskinberegninger under gruvedrift og handel kan optimaliseres.

Samtidig har HUH Token ikke vært redd for å ta grep for miljøet og har allerede inngått samarbeid med Eden Reforestation Projects for å plante 1 million trær. Til tross for at de først ble lansert på PancakeSwap for en måned siden, har HUH-tokens sett en økning på 6000 % siden den gang og har 15 000 lommebokholdere. HUHs lovende lansering og dens filantropiske innsats antyder at bærekraft og verdi går hånd i hånd for krypto. Markedet kan endelig tre ut av skyggen av Bitcoins miljøødeleggelser og sette en ny standard for altcoins. I tillegg forventes hundrevis av sosiale medier-påvirkere å begynne å promotere HUH senere denne måneden, noe som betyr at verdien kan begynne å stige igjen snart. I en tidsalder med bevisst forbruk leder HUH bølgen av bærekraftige kryptovalutaer, med VeChain som gir åpenhet til forsyningskjedestyring.

Informasjon om HUH-tokenet finner du her:

nettsted web : https://huh.social

telegram : https://t.me/HUHTOKEN

Twitter : https://twitter.com/HuhToken

Instagram : https://www.instagram.com/huhToken/

Oliver Baron
Nylige artikler av Olivier Baron (Se alt)

You may also like

Leave a Comment