Home » Gruvearbeideren tok retningen til Kitzbühel

Gruvearbeideren tok retningen til Kitzbühel

by Erlend Loe

Plasseringen av sommerleiren i Zabrze vil være et velkjent østerriksk feriested i Kitzbühel-alpene.


Dette pittoreske stedet i Tyrol er kjent fremfor alt for fans av alpint, og det på den raskeste og beste måten. Tross alt har en av de mest prestisjefylte og kjente utforkjøringene på FIS-kalenderen funnet sted der i årevis. Tradisjonen med alpinkonkurranser på sitt beste går uansett nesten hundre år tilbake i tid. De første skikonkurransene fant sted der i 1931. Hahnenkamm-brattbakken har blitt vunnet av så store alpinløpere som franskmannen Jean-Claude Killy på 60-tallet, den store Franz Klammer et tiår senere, Pirmin Zurbriggen på 80-tallet og i år den store nordmannen Aleksander Kilde.

Du går ikke på ski

Men «gruvearbeidere» i Alpene vil ikke streife rundt i fjellene, selv om det sannsynligvis ikke ville skade noen. De skal spille og trene på fotballbanen. Campen på dette dyre feriestedet vil bli holdt fra fredag ​​7. til søndag 16. juli. Flere interessante kamper er planlagt og rivalene til forrige sesongs Ekstraklasa sjettelag vil være lag som Greuther Fürth eller SC Paderborn 07 fra 2. Bundesliga.

Foto. gonikzabrze.pl

Det er mulig vi også kan spille mot Schalke 04, som rykker ned fra toppdivisjonen. Men det er ikke alt, for til slutt skal Jan Urbans lag spille i pre-season cupturneringen i Sankt Johann i Tirol. Motstandere av «Knappen» der er lagene til 1. FC Köln, den tidligere klubben til Lukas Podolski, hvor han startet sin fotballkarriere, og Hannover 96. Turneringen vil ha en 45-minutters formel.

Harde treningsøkter

Så det er mye spill og alle spillerne som tar med trener Urban og hans trenerteam til Østerrike vil få muligheten til å bevise seg. Dette gjelder spesielt for de spillerne som kjemper for sin plass i troppen for den nye sesongen, og spesielt for gruppen med unge spillere som har trent med førstelaget i over en uke (Jeleń, Soberka, Szala, Kolanko, Chmarek, Gandziarowski).

La oss legge til den første slike utenlandske sommerleiren for «gruvearbeidere» de siste årene. Tidligere var de hovedsakelig i overregionale sentre eller i nabolaget. Så det var i løpet av trener Marcin Brosz i nærliggende Rybnik-Kamień eller Wodzisław Śląski i Gosław Sport Center. Det var annerledes om vinteren da det var Kypros, eller nylig Türkiye. Lukas Podolski skal stå bak gruppen i Østerrike, som også hjalp til med en tur til Bosporos om vinteren.


Les også i kategorien EKSTRAKLASA


Zabrze trener for tiden intensivt på fasilitetene sine. Bak står den første sparringen med Concordia Knurów (7:0) i anledning 100-årsjubileet til Knurów-klubben. Lørdag møter de Puszcza Niepołomice, Ekstraklasa-nykommeren. Han har nylig blitt den tradisjonelle sparringspartneren til «Knappen». De vant 2-1 i Zabrze i fjor sommer med mål fra Paweł Olkowski og Jan Ciućka, og 3-0 i juli for to år siden. Målene ble deretter scoret av Piotr Krawczyk, Jesus Jimenez og Krzysztof Kubica.


SOMMERLEIR DE SISTE ÅRENE

  • 2017 – Rybnik-Kamień
  • 2018 – Wodzislaw Slaski
  • 2019 – Wodzislaw Śląski, Poznań
  • 2020 – Pandemi, ingen leir
  • 2021 – Wodzislaw Śląski, Opalenica
  • 2022 – Opalenica
  • 2023 – Kitzbuehel (Østerrike)

I bildet: Gruvearbeideren tok retningen til Kitzbühel. Spillerne trener allerede på egne anlegg.

Foto. Bartek Perek/gornikzabrze.pl


huske – Vi er der for deg i kiosker, supermarkeder, bensinstasjoner, men du kan også kjøpe oss i elektronisk form. søk videre www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment