Home » Guyana Sportsnyheter i Europa

Guyana Sportsnyheter i Europa

by Thure Lindhardt

Arnold Abelinti ustoppelig, Luc Tobie og Jean-Marc Pansa like effektive som alltid, et seirende comeback for Damien Inglis… Her er et sammendrag av de beste prestasjonene i sporten fra Guyana.

Nasjonal 3: Arnold Abelinti byr på Alès. seieren

Yana Dokos yngste målscorer markerte seg nok en gang denne helgen. For den åttende dagen av National 3 fikk Guyaneserne Alain Mogès og Arnold Abelinti fra Olympique d’Alès trening fra Blagnac. Hvis møtet har vært svært uavgjort, er det det i siste minutt (83.) av detArnold Abelinti kom til å levere sin egen ved å perfekt ta et senter på hodet fra høyre. Dette er hans niende mål for sesongen (N3 og Coupe de France sammen), men også den syvende seier på rad for laget hans, som komfortabelt rangerer først i sin nasjonale 3-gruppe.

I helgens andre kamper på nasjonalt nivå 2 og 3 vant Gary Marigard og Entente Feignies-Aulnoye 2-0 mot reservene til Amiens SC til tross for deres numeriske underlegenhet i andre periode. Nyheter også fra Jaïr Karam og hans lag FC Chamalières, som slo Stade Montois 2-1 på lørdag. Jaïr Karams menn har en tredje suksess på rad i deres National 2 Championship.

Basketball: Damien Inglis og Jean Marc Pansa tenner gulvene

Mens førstnevnte har belønnet sin retur til konkurranse veldig bra, har eksepsjonelle prestasjoner blitt vanlig for sistnevnte denne sesongen. Liga Endesa og Pro B basketballspillere Damien Inglis og Jean-Marc Pansa bar fargene til Guyana veldig høyt forrige helg.

For sitt første offisielle spill siden 5. mai har Svanens barn D.amien Inglis gjorde en god prestasjon sist lørdag med sin nye klubb Surne Bilbao Basket. Til tross for klubbens tap mot Valencia, klarte Guyaneseren å få sine første åtte poeng i det spanske basketballmesterskapet. Han gledet publikum og tilskuere med en forrykende dunk på slutten av andre kvartal og tok også tre returer og en avskjæring, noe som forårsaket en feil … Kort sagt, en lovende prestasjon for en premiere. Damien Inglis vil være tilbake på gulvet denne helgen da klubben hans konkurrerer mot CD Breogan på søndag.
I det franske Pro B-mesterskapet Jean-Marc Pansa dukket opp igjen i lagets siste seier mot Saint Vallier (83-52). Dette er en tredje suksess på fire kamper som Antibes Sharks og deres pivot Jean-Marc Pansa har bekreftet fredag ​​19. november, noe som lar dem komme på 7. plass i Pro B, og ikke score innen 24 minutter mindre enn 17 poeng og forårsaket 3 feil. Med en totalvurdering på 19 var han den nest beste målscoreren og den nest beste spilleren i kampen fredag. Neste etappe 3. desember i Aix-Maurienne for Pansa og Antibois, etter landskampspausen.
Fortsatt på NM1-siden i basketball fortsetter De l’Etoile d’Angers-laget søket etter den nasjonale tittelen og noterte nok en seier på resultattavlen sist fredag ​​mot Reuil (75-73). Den 3/4 Guyanese Post Youri Morose var veldig flink på dette møtet. Han scoret 14 poeng, fikk 9 returer, forårsaket 4 feil og ga to assists for nesten hele kampen for en samlet poengsum på 17. Laget hans forblir på toppen av tabellen med 11 seire på 13 kamper.

Håndball: Luc Tobie og Beatrice Edwige

Beatrice Edwige og hennes lagvenninne Estelle Nze-Minko i håndballhuset som forberedelse til håndball-VM – © FFHandball

De to franske landskampene av Guyanesisk opprinnelse strålte igjen på håndballbanene denne uken og forrige helg. Denne lørdagen, 20. november, reiste USAM Nîmes Gard til Créteil for den 10. dagen av StarLigue. Høyrebacken deres fra Guyana scoret 5 mål i dette møtet, der de to lagene ble uavgjort (36:36). USAM er ett av tre lag med 12 poeng i det franske mesterskapet og ligger for tiden på 4. plass. Luc Tobie var lagets andre toppscorer i kampen og hadde en suksessrate på 100 %.
Da laget hans møtte sveitsiske Schaffhausen i Europaligaen denne tirsdagen, var ikke Guyaneseren så mye i sikte, men kunne uttrykke sin styrke i begynnelsen av andre omgang for å score et viktig mål for sine folk. De to lagene skiltes med uavgjort 25-25. Neste avtale lørdag klokken 15 for derbyet mot Montpellier. (Fortsettelse på Leg Sport 3)
For hans del, Beatrice Edwige spilte i Champions League med Rostov Don HC samme dag. Russerne utfordret kroatene fra HC Podravka Vegeta og gikk stort sett seirende ut av duellen. Vinner 34-23 med scoring fra Beatrice Edwige. Jentene fra Rostov forblir ledere i sin Champions League-gruppe. Neste steg for Mananaise er å forberede seg til verdensmesterskapet, som arrangeres i Spania fra 1. til 19. desember. Franskmennene møter Angola når konkurransen åpner 3. desember. Den regjerende olympiske mesteren skal i mellomtiden spille to testkamper mot Ungarn og Norge fredag ​​og søndag.

Fotball: blandede resultater for vår Guyanese i Ligue 1 og Ligue 2

Oppdraget er fullført, de tre poengene returnerte til Nice denne helgen takket være seieren til Aiglons og Jean-Clair Todibo i Clermont. Azuréens vant 2-1 til tross for en middelmådig prestasjon: «Det er sikkert at vi har kommet langt. Innholdsmessig er det uten tvil et av våre verste spill. Vi klarte å ta med oss ​​tre poeng, det er ikke verst. Men la oss holde hodet på skuldrene. Vi må jobbe.» Den Guyanesiske forsvareren til OGC Nice reagerer.

Den seieren lar Nice fortsatt beholde andreplassen i Ligue 1 bak PSG. » Vi liker å være nummer to. Vi visste at vi kunne ta tilbake den plassen ved å vinne denne kampen. Men hvis vi spiller sånn igjen, holder vi ikke ut lenge. «Du vil motta Metz denne lørdagen 27. november kl. 17.00.

Fortsatt på vegne av den 14. dagen i Ligue 1, ESATC Troyes de Yoann Salmier tapte 1-0 på plenen sin mot Saint-Etienne. Les Troyens er nummer 17 og nærmer seg rød sone farlig.
I Ligue 2, Donovan Léon og AJ Auxerre tapte 3-1 i derbyet mot Dijon sist helg. Etter et uventet og skuffende nederlag leverte keeperen fra Guyana en svært utilfredsstillende prestasjon. Auxerrois forblir på pallen i Ligue 2 med ett poeng foran 4.
Målvakten til Guyana-utvalget besøkte Cayenne CSCC-spillerne i Paris midt i uken. Som vi husker, forbereder våre representanter fra Guyana seg for Paris FC (for øyeblikket 5. plass i Ligue 2) for den 8. runden av Coupe de France. Kampen spilles lørdag klokken 14.00 Guyana-tid på Charléty Stadium.

You may also like

Leave a Comment