Home » Haaland donerte til kolleger fra Borussia

Haaland donerte til kolleger fra Borussia

by Erlend Loe

Ifølge en tysk tabloid ga Haaland hver av sine 33 lagkamerater og trenerteam en luksusklokke verdt 15.000. Euro. Klubbens ansatte, inkludert medisinsk og støttepersonell, mottok også klokker til en verdi av opptil $7000. euro per stykk.

I begynnelsen av mai ble Borussia og Manchester City enige om å overføre Haaland for en av de høyeste summene i fotballhistorien. Ifølge tyske medier kan den totale kostnaden for operasjonen overstige 300 millioner euro, inkludert fotballspillerens lønn, honorarer til hans agenter og bonuser.

Den 21 år gamle forwarden har hevet seg enormt etter forrige sesong, der han scoret 41 mål på 41 Borussia-kamper i alle konkurranser. Nordmannen var den gang en av Robert Lewandowskis farligste konkurrenter om kronen til Bundesliga-toppscorer.

Haaland begynte en imponerende karriere for Østerrikes RB Salzburg høsten 2019 da han scoret åtte mål på seks Champions League-gruppekamper. Allerede en Borussia Dortmund-spiller i januar 2020, scoret han hat-trick mot FC Augsburg på sin debut. I neste sesong av Champions League ble han toppscorer (10 mål).

Han spilte 88 kamper for Borussia i alle konkurranser, og scoret 85 mål – en statistikk verdig en gullball-utfordrer.

I Manchester City følger nordmannen i fotsporene til sin far Alfa-Inge Haaland, som var klubbspiller fra 2000 til 2003. Sam Erling ble født i Leeds 21. juli 2000.

PAP / Adriana C.

You may also like

Leave a Comment