Home » Haaland er ikke lenger singel! Til slutt sluttet han å skjule sin utvalgte (BILDER)

Haaland er ikke lenger singel! Til slutt sluttet han å skjule sin utvalgte (BILDER)

by Erlend Loe

Manchester Citys norske spiss Erling Haaland er ikke lenger singel og har gjemt kjæresten sin, norske Isabel Haugseng Johansen, som nettopp har flyttet inn i leiligheten sin.

Paret har blitt sett sammen ved en rekke anledninger, hovedsakelig i Norge, noen få ganger i England og i Marbella, hvor fotballspilleren har et hus, men bodde hver for seg. Han i Manchester og hun i hjembyen Bryne.

SE OGSÅ: Erling Haalands rekord! Manchester City leder igjen

De møttes for rundt et dusin år siden mens de spilte fotball på barnenivå i den lokale klubben Bryne FK. De har vært nære venner gjennom årene, men som skandinaviske fargemagasiner bemerket, var det først på høsten at ting «seriøst oppsto» mellom paret.

Isabel Haugseng Johansen er 18 år og senior på Bryne ungdomsskole. I de siste ukene før de avsluttende eksamenene hennes, ga skolen henne tillatelse til å studere eksternt slik at hun kunne tilbringe lengre tid i Manchester. Til daglig er hun Bryne FK-fotballspiller i U19-laget. Han kommer fra den 7000 innbyggere byen Nærboe, ti kilometer fra Bryne.

Haaland ble født i Leeds, hvor faren spilte Alf-Inge, men i en alder av tre flyttet foreldrene til Bryne, en by med 12.000 innbyggere. Han er utdannet ved Bryne FK hvor han spilte til 2017 og flyttet til Molde FK, deretter til Red Bull Salzburg i 2019 og til Borussia Dortmund i 2020.

«For bare noen uker siden spiste Isabel kjedelige makrell- og tomatsmørbrød i skolens kafeteria, og nå blir hun kjørt rundt i Manchester i en hvit Haaland Rolls Royce og tusenvis av unge norske og engelske jenter har et alvorlig hjertesorg,» kommenterte media.

Det norske ukebladet «Se og Hoer» understreket at 18-åringen var veldig hyggelig, beskjeden og høflig, men også vakker. Svenske «Hant» la på sin side til at han bryr seg dypt om privatlivet sitt og er svært inaktiv på sosiale medier. «Vennskapet med Erling varer lenge. De møttes da han var seks og hun tre. Så de har kjent hverandre hele livet og har samme omgangskrets på Bryne», påpekte journalistene.

Yu, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment