Home » Haaland for farlig for… norske barn. Forbundet besluttet å handle

Haaland for farlig for… norske barn. Forbundet besluttet å handle

by Catherine Monroe

Manchester Citys norske spiss Erling Haaland har blitt så populær i landet sitt at han er blitt for farlig for barn som kjemper om autografen hans, ifølge Fotballforbundet (NFF). Nå skal spillerne skilles av bom med 10 meters mellomrom foran hotellet og stadion.

På de siste EM 2024-kvalifiseringskampene i Oslo har det blitt en tradisjon for tusenvis av tenåringer og barn å stå ved bommene og prøve å få en autograf eller en selfie med Haaland eller i verste fall et nærbilde av ham.

SE OGSÅ: Tre Real Madrid-spillere arrestert! En sexskandale i bakgrunnen

Etter den siste kampen tirsdag mot Georgia, som Norge vant 2-1, var mengden av unge Haaland-fans foran Ullevaal Stadion i Oslo så stor og tett at etter å ha sett videoopptakene bestemte NFF seg for ikke bare å skille Haaland. , men alle nasjonale spillere under de neste kampene. Forsterkede barrierer.

– Jeg så på disse filmene med skrekk. Vi frykter at det vil være skader, overtramp og ukontrollert folkemengdeoppførsel. Entusiasmen for Erling er så stor og økende at vi frykter for barnas sikkerhet, og i denne mengden så vi til og med fire og fem åringer som kjempet hardt for tilgang til Erling. Det er en enorm eufori rundt ham som er i ferd med å komme ut av kontroll – sa Geir Ellefsen, sikkerhetssjef i NFF, til dagsavisen «Verdens Gang».

JŻ, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment