Home » Haaland og Lewandowski drar. Tyskland gråter. «De er ganske dumme i München» fotball

Haaland og Lewandowski drar. Tyskland gråter. «De er ganske dumme i München» fotball

by Erlend Loe

I mange måneder levde tyske medier av rivaliseringen mellom Erling Haaland og Robert Lewandowski, men den tiden er forbi. Borussia Dortmund-spissen vil representere Manchester City fra juli i år. I tillegg kan også Robert Lewandowski forlate Bundesligaen. Det er økende indikasjoner på at polakken ikke forlenger sin utløpende kontrakt med FC Bayern og forlater klubben enten denne sommeren eller om et år. FC Barcelona er mest interessert i tjenestene hans.

se videoen
Borek: Jeg tror Lewandowski har modnet for å endre miljøet sitt

Media: Salihamidzics dager i Bayern er talte. Konflikt med Nagelsmann

Overgangene fra Haaland og Lewandowski er et «drama» for Bundesliga

Florian Harms, journalist ved den tyske portalen t-online.de, skriver rett ut: «Det er et drama». Etter hans mening vil Bundesliga tape mye hvis to av de siste årenes beste spisser slutter. «Er det fordi det er fredag ​​den 13. i dag? Vi har hatt drama i nesten noen dager. Ok, drama er et sterkt ord. Men noen ganger skal det sterke ord til for å beskrive følelsene til millioner av mennesker. Selv i krigstid «Man kan se på noe annet enn verdenspolitikkens slagmarker» – leser vi i teksten.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Forfatteren argumenterer for at Bundesliga trenger stjerner i verdensklasse for å konkurrere med lag fra England og Spania som nylig har vunnet i europeiske konkurranser. «Verdensstjerner trenger tyske lag for å skinne litt, og de siste årene har de kommet fra utlandet: Polens Robert Lewandowski fra FC Bayern og norske Erling Haaland fra Borussia inspirerte millioner av fans lørdag etter lørdag med 333 mål på 363 kamper Et slikt resultat kan kun oppnås av Messi eller Ronaldo Erling Haaland, den fantastiske gutten fra Norge, fjerner også forsvarsspillere som en kjepp: 61 mål på 65 Bundesliga-kamper Når to magiske spisser dukker opp på banen, er hver kamp morsom – enten det er på stadion eller i foran fjernsynet. Det spiller ingen rolle om du er Bayern- eller Borussia-fan eller ikke», skrev journalisten.

Robert Lewandowski«Kicker»: Barcelona gir Lewandowski en treårskontrakt. kostbar operasjon

«Men nå er magien over. Mr. Haaland vil heller fortsette å gjøre magi i Manchester fordi han ikke kan vinne noe mot Dortmund. Og i går kom nyheten om at Mr. Lewandowski heller ikke har tenkt å forlenge kontrakten sin i München. Verre, han vil tilsynelatende dra umiddelbart, tilsynelatende til Barcelona, ​​hvor de kan magi ganske bra» – beklager forfatteren. Han siterer deretter Oliver Kahn, som annonserte for noen uker siden at man ville være dum i München, én spiller. som scorer 30-40 mål i sesongen, trekker Harms den smertefulle konklusjonen: «Ser ut som de er ganske dumme der ute i München».

«Som du kan høre, leter München-laget nå etter forsterkninger til ulike posisjoner i laget sitt. navn sirkulerer. Den ene er Hugo Ekitike, den andre Ryan Gravenberch. Aldri hørt om dem? Ikke deg alene. – Tro meg, vi er i ferd med å bygge et lag som kan vinne Champions League, sier Olli, men han vil sannsynligvis ikke kunne betale en tryllekunstner som Paul Pogba fra Manchester United, han sies å spørre om 18 millioner euro et år. Ja, trollmenn er vanvittig dyre i disse dager.» i teksten.

Erling Haaland— Haaland spiste som en hest. Engelskmennene kom til bunns i angriperens matvaner

You may also like

Leave a Comment