Home » Haaland reddet i tilleggstid

Haaland reddet i tilleggstid

by Erlend Loe

Haaland kom tilbake til kampen etter pause på grunn av skade. Han startet på benken i går og kom inn på banen i det 64. minutt.

På dette tidspunktet var det 1:1. Vertene tok ledelsen i det 17. minutt etter at Argentinas Julian Alvarez scoret, men i det 26. minutt ble portugiseren Joao Cancelo utvist for en felling i 16-meteren, og et øyeblikk senere omsatte brasilianeren Andreas Pereira en straffe Nykommer fra London.

Til tross for at de var svekket, hadde Citys spillere overtaket. Det ble ikke noe ut av det på lenge, de forsvarende mesterne sikret seg kun i tilleggstid. I det femte minuttet av tilleggstid brukte Haaland en straffe for Belgus foul på Kevin De Bruyne.

Dette er nordmannens 18. mål denne sesongen i Premier League og topper mållistene med god margin.

«The Citizens» rykket opp til førsteplass med 32 poeng. De er foran Arsenal, som spiller mot Chelsea i dag på The Blues Stadium. Kampen mellom Tottenham Hotspur og Liverpool blir også interessant den dagen.

Fansen så et veldig spennende møte i Leeds. Lokalbefolkningen beseiret AFC Bournemouth 4-3 til tross for tap 3-1 etter nesten en time.

Crysencio Summerville dukket opp som en Leeds United-helt igjen. Den 21 år gamle nederlenderen scoret det avgjørende målet i det 84. minutt.

Samme spiller ga laget sitt tre poeng i gruppespillet – så slo Peacocks uventet Liverpool 2-1 på Anfield og Summerville fant nettet i det 89. minutt. Mateusz Klich var reservespiller i vertslaget i går.

Med sin andre seier på rad ligger Leeds på 12. plass på 15 poeng.

PAP / Yagoda S.

You may also like

Leave a Comment