Home » Haaland scoret, men Norge tapte. Smertefullt. Helten… «nye Haaland» fotball

Haaland scoret, men Norge tapte. Smertefullt. Helten… «nye Haaland» fotball

by Catherine Monroe

Nordmennene, som går glipp av VM i Qatar, samt m. Ungarn eller Bosnia-Hercegovina reflekterer dette faktum i Folkeforbundet. I juni gjorde de det bra – i møte med Sverige (to), Serbia og Slovenia klarte de å score opptil 10 poeng, og tok et stort steg mot divisjon A.

se videoen
Slik oppsummerte Robert Lewandowski den tapte kampen mellom Polen og Nederland. Mye å forbedre!

Haaland scoret, men Norge tapte uventet. Hovedpersonen … «nye Haaland»

Lørdag møtte Erling Haaland og selskapet i Ljubljana Slovenia, nederst på B4-gruppetabellen. Alle målene i denne kampen kom etter pause og skytingen startet flott for nordmennene. I det 47. minutt mistet slovenerne ballen absurd i eget sekstenmeterfelt og Haaland beseiret Jan Oblak på sin situasjonelle måte.

Szczęsnys ærlige tilståelse: Det skjedde med meg for første gang i karrieren

Senere klarte imidlertid Slovenia uventet å snu utviklingen. I det 69. minutt førte Andraz Sporar til uavgjort, tolv minutter senere scoret Benjamin Sesko, en Red Bull Salzburg-spiss kjent som … «det nye Haaland», vinnermålet for Slovenia de største europeiske klubbene og som fra neste sesong RB Leipzig-spiller vil være.

Det norske landslaget topper gruppe B4 i Nations League med 10 poeng på fem runder, men spørsmålet om opprykk til divisjon A avgjøres først tirsdag når nordmennene tar imot serberne i Oslo. Slovenia kantet Sverige til siste plass i gruppen med fem poeng (3 poeng).

You may also like

Leave a Comment