Home » Haaland sjokkerte innlegget og satte fyr på sosiale medier. Tidligere en fantastisk fotballprestasjon

Fremstilling Norge gikk glipp av sjansen hennes til å rykke opp VM 2022 i Qatar foran sluttspillet i mars. Skandinavene avsluttet gruppespillene bak Nederland og Tyrkia. Derfor møtte de Armenia i landskampspausen som allerede nærmet seg slutten. Selv om han ikke er en veldig krevende rival, er han svært ubehagelig, det måtte nordmennene rundt Erling Haaland finne ut av.

se videoen
Polen Sverige. Vi vurderer spillerne etter VM-kampen!

Norge med historisk resultat. Jakten på Haaland

Stale Solbakkens menn vant 9-0, deres største seier på 30 år. Etter første omgang ledet de med fem mål, hvorav to av spissen scoret Borussia Dortmund. Begge av spesiell skjønnhet. Haaland begynte å skyte først i det 24. minutt (bare tiden til å score ni mål ble redusert til 66 minutter). Nordmannen viste betydelige akrobatiske evner, og utnyttet en vertikal flyover av en av lagkameratene. Kampen lignet på mål scoret av Zlatan Ibrahimovic.

Kampens andre mål ble scoret av nordmannen på overtid i første omgang, og dekorasjonen av det målet var en suveren mottakerberøring som lurte rivalene. Dessverre kunne Haaland betalt for et seriøst mål skade. Mens han forsøkte å redde situasjonen, gled armeneren inn i beinet til fotballspilleren. Haaland scoret, men falt i bakken etter scoring og begynte å vri seg i smerte.

Et så brutalt spill er imidlertid ikke overraskende, fordi representantene for Armenia organiserte en jakt på beina til den største stjernen til sine rivaler. Først fikk Arman Hovhannisyan rødt kort etter en felling på Haaland i det 18. minutt, deretter fikk Khoren Bayramyan gult kort. Etter feil på Haaland ble det ikke flere kort, hovedsakelig fordi nordmannen ble byttet ut ved pause.

«Haland var et monster i første omgang. Det var utrolig å se ham gjøre det, sa landstrener Stale Solbakken. «Jeg så skuffelsen i øynene hans da han fant ut at han ville gå glipp av andre omgang, noe som betydde at skadene ikke var alvorlige.»

For første gang på 16 år klarte de ikke å kvalifisere seg til verdenscupen. «De liker å gå på akkord»

Haalands gåtefulle inntreden som svar på medieangrep?

For øyeblikket har Haalanda 16 kamper og 13 mål i troppen, noe som skruer opp hans fem-kamper ettmålsrekke. Haaland får imidlertid kritikk i norske medier. Og ikke for å sette seg på banen. Det ble notert fotballspiller blir med og kommer tilbake fra treningsleirer for ansatte med privatfly for å unngå å snakke med media om fremtiden.

Robert LewandowskiLewandowski spurte om Paulo Sousa. Reaksjonen hans taler for seg selv [WIDEO]

Hva med Haaland? «For noen år siden fikk jeg rådet fra en bonde: la bena snakke og alt ordner seg. Jeg svarte: Good and gone», skrev fotballspilleren i bakgrunnen, som satte fyr på sosiale medier. Det er ikke kjent om dette er et svar på journalisters påstander eller om det er ment å få slutt på spekulasjoner om fremtiden hans.

Foreløpig returnerer imidlertid Haaland til Tyskland fra landslagets treningsleir. Allerede inne lørdag hans Borussia Dortmund spiller RB Leipzig.