Home » Haaland slår «ikke nok» til tross for hattrick

Haaland slår «ikke nok» til tross for hattrick

by Thure Lindhardt

Thomas Siniecki, Media365: publisert onsdag 8. september 2021 kl. 16:02

Det er åpenbart Erling Haaland selv som sier det: Dortmund-senterspissen er ikke fornøyd med tallene sine med Norge, som trolig blir enda sprøere etter hans tre mål mot Gibraltar (5:1) tirsdag.

Om det er Bayern eller Gibraltar, det spiller ingen rolle for ham: Erling Haaland slår igjen og igjen. Den norske spissen scoret et hat-trick tirsdag kveld for å markere seieren for hans uttak mot det ydmyke laget av britisk rock (5-1), som absolutt ikke blir det vanskeligste i hans lange karriere. Nordmennene leder sitt VM-kvalifiseringsgruppenivå i 2022 med Nederland med tretten poeng på seks kamper – noe som kan gjøre den avgjørende duellen mellom nederlenderne og Norge i november avgjørende. Som 21-åring har Dortmund-spissen scoret fem mål på tre møter i dette rallyet, og ga ham tolv mål på femten landskamper. Ingen annen spiss har nådd timålsgrensen i så ung alder.

Enda høyere: Erling Haaland har scoret 20 mål på sine siste seksten kamper (alle lag og konkurranser samlet) og totalt 63 mål på 64 kamper med Dortmund, 20 mål på seksten Champions League-kamper og 125 mål på 173 kamper i løpet av karrieren – 105 mål på 105 kamper siden sommeren 2018. Men, og nesten uten overraskelse, det er ikke nok for ham: «Jeg skyter ikke nok, selv om jeg begynner å nærme meg snittet på ett mål per kamp, ​​angrer han» TV2. Jeg burde hatt flere mål enn kamper.” En viss ide om prestasjonsbesettelse … Martin Odegaard synes lagkameratens suksess er “helt vanvittig”, mens treneren Stale Solbakken mener han er “den sterkeste i norgeshistorien” og “ ingen ” Grunnen til dette er «stopp dette».

You may also like

Leave a Comment