Home » Haaland takket nei til et fabelaktig tilbud. «Økonomi er ikke det viktigste for ham» Fotball

Haaland takket nei til et fabelaktig tilbud. «Økonomi er ikke det viktigste for ham» Fotball

by Catherine Monroe

For mindre enn to uker siden sa ESPN at Manchester City er favorittene til å laste ned Erling Haaland. Det ser ut som det ikke lenger er tilgjengelig. Det er i hvert fall det «AS» sier. Spanske journalister hevder at nordmannen takket nei til Citys første tilbud. For en uke siden skulle den engelske klubben tilby spissen €600.000 i uken, som er rundt €28m (netto) i året.

se videoen
Michniewicz sine bekymringer. Vi rangerer Polen etter Skottland

– Fotballspillerens «nei» er ikke endelig, men viser at Haaland fortsatt venter på et tilbud fra Real, han håper på en flytt til Madrid i sommer. Økonomi er ikke viktig. Hvis det var tilfelle, ville han allerede ha signert en kontrakt med Pep Guardiolas lag – leser vi i artikkelen.

Matty Cash inspirerer i Premier League. Polsk representant verdsatt

Nei. «AS» hevder, med henvisning til informasjon fra «El Chiringuito»-programmet, at det ikke er noen tilbakebetalingsklausul på 75 millioner euro som tidligere rapportert. Hvor mye må du egentlig bruke på norsk? Tilsynelatende opp mot 200 millioner euro. Halvparten av det går til Borussia Dortmund, 50 millioner til agent Mino Raioli og ytterligere 50 millioner til fotballspillerens far.

Erling Haaland om egospørsmål

For to år siden solgte Red Bul Salzburg Haaland til Borussia for 20 millioner euro. Og selv om tallene til Norge er forbløffende: Han har scoret 80 mål på 79 kamper og registrert 21 målgivende pasninger, vil det være tvil om nordmannens fysiske form.

Paul PogbaTre klubber kjemper om Paul Pogba. Overraskende forslag

Siden Haaland kom til Bundesliga har han allerede slitt med åtte skader. «Transfermarkt» beregner at 2000-tallet allerede har gått glipp av nesten 30 kamper for BVB på grunn av skade. I midten av mars helbredet en snikskytter en lår-adduktorskade.

You may also like

Leave a Comment