Home » Haalands økende helseproblemer

Haalands økende helseproblemer

by Gunnar Garfors

Den 21 år gamle spissen fant nettet i det sjette minuttet av lørdagens kamp, ​​og scoret 16 mål denne sesongen, men ble tvunget av banen etter en times spill. Omfattende undersøkelser mandag avslørte at lyskeskaden hans lørdag var mer alvorlig enn først antatt.

– Haaland har et muskelproblem som må behandles og forskes videre på de kommende dagene, heter det i en uttalelse fra klubben.

Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge han vil være ute av spill.

«Vi ønsker at Erling skal være i god form så snart som mulig og komme tilbake til å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund,» heter det i uttalelsen.

Det er tredje gang på en sesong at Haaland må slutte å trene på grunn av skade. Han gikk tidligere glipp av tre kamper mellom slutten av september og midten av oktober med et hofteproblem og gikk glipp av de neste syv kampene fra slutten av oktober til slutten av november med et problem med høyre kne.

Til tross for dette scoret han 16 mål på 14 Bundesliga-kamper denne sesongen. På målscorerrangeringen leder kapteinen på det polske landslaget, Robert Lewandowski, med 23 mål, nordmannen er foran tsjekkeren Patrik Schick fra Bayer Leverkusen.

Totalt har Haaland scoret 56 mål for Borussia på 57 seriekamper så langt.

Borussia Dortmund er nummer to på tabellen etter 20 Bundesliga-kamper, seks poeng bak Bayern München.

PAP / Adriana C.

You may also like

Leave a Comment