Home » Haalands ubestridte suksesser i det norske landslaget. «Hitlers morder» Pika Ingen jakter

Haalands ubestridte suksesser i det norske landslaget. «Hitlers morder» Pika Ingen jakter

by Catherine Monroe

Erling Haaland viste seg igjen å være Sveriges bøddel. 5. juni møttes de to lagene for første gang i den fjerde gruppen i Nations League. Da vant nordmennene 2-1, og begge målene ble scoret av den nye Manchester City-spilleren. Noen dager senere gjentok situasjonen seg nesten.

se videoen
Hele verden skryter av Haaland. «Dortmund er en stasjon før store klubber for ham»

Tidligere Real fotballspiller i ligaen? Schlesien og Jagiellonians kjemper om spissen

Erling Haalands fantastiske tall på landslaget. «Hitler’s Busters» rekordjakt

Sist søndag viste Norge seg bedre igjen og vant denne gangen 3:2. Erling Haaland var også denne gangen en nøkkelfigur i laget hans. 21-åringen var på toppscorerlisten to ganger og satte Alexander Sorloth i mål. Takket være dette er Haalands prestasjoner på 21 kamper på landslaget 20 mål.

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Den 21 år gamle spissens prestasjon illustreres best ved at han er en niende historisk målscorer i Norge. Haaland taper kun ett mål til Steffen Iversen, to til Gunnar Thoresen og tre mot Andre Flo og Ole Gunnar Solskjær. Den evige lederen for det norske landslaget er Jörgen Juve, som scoret 33 mål på 45 kamper for over 100 år siden. Tallene hans da var like spektakulære – han scoret ikke mindre enn 18 mål på de første åtte kampene, mens han etter 23 kamper hadde 31 mål.

Maciej Rybus og Kamil BortniczukSportsministeren direkte på avgjørelsen til Rybus. «Hans lov». Piekarski fikk det også

Dagsavisen «Verdens Gang» minnet om kvartfinalen i OL-turneringen 1936, som endte med at nordmennene vant 2-0 over Tyskland i Berlin. På den tiden satt Adolf Hitler (han var på fotballkamp for første gang), Joseph Goebbels, Hermann Göring og Rudolf Hess på tribunen. Göring beskrev i sine memoarer at i det 83. minutt, etter Magnar Isaksens andre scoring, forlot den rasende Hitler stadion. Han ble sint og ropte «norske jøder». Han hevdet til og med at norske navn som slutter på «-sen» som Isaksen, Samuelsen og Jakobsen var av jødisk opprinnelse. Etter turneringen ble de norske fotballspillerne, som til slutt vant bronsemedaljen etter å ha slått Polen 3-2, ønsket velkommen hjem som «Hitlers erobrere».

You may also like

Leave a Comment