Home » Haalands uvanlige vane. «Norsk trolldrink»

Haalands uvanlige vane. «Norsk trolldrink»

by Erlend Loe

Manchester Citys Norge-spiss Erling Haaland har avslørt at han drikker litervis med melk hver dag. Den kommer ikke fra butikken, men rett fra en ku på et lite meieri i hjembyen Bryne, og luftes på døren hver dag.

«Erling drikker noen få liter melk om dagen og ikke bare rå melk kan pasteuriseres,» forklarte faren Alf Inge, fotballspiller fra Manchester City fra 2000 til 2003, på sin Instagram-profil med et bilde av seg selv som melker en ku i brunett.

SE OGSÅ: Respektert klubb går tilbake til Premier League

«Jeg prøver å gjøre det personlig når jeg er i Norge, slik at Erling alltid har produkter av høyeste kvalitet. Det tar bare noen få timer å komme til Manchester, la han til.

Meieriet i Bryne, en by med 12 000 innbyggere, er stolte over at verdensfotballstjernen drikker produktet deres.

Eierne understreket at de har kjent fotballspilleren siden barndommen, da han alltid kom etter trening for å drikke fersk melk fra sin egenmelkede ku. Nå blir de levert til Sola lufthavn i Stavanger, kun 21 kilometer unna, hvorfra de daglig flys til Manchester.

På spørsmål fra britiske journalister om hans lidenskap for melk, forklarte fotballspilleren at det er en magisk og energisk «drikk av de norske troll», på grunnlag av denne tilbereder han også cocktailer med … kål og spinat.

Yu, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment